«Friends»

Slik ser «Friends»-kjekkasene ut i dag

Det skulle mange gutter til før Jennifer Anistons karakter i «Friends» endte opp med sin «hummer».

MINNEVERDIGE KARAKTERER: Flere skuespillere fikk en kickstart på karrieren etter å ha gjestet «Friends». Slik går det med noen av dem i dag. Foto: Warner Bros.
MINNEVERDIGE KARAKTERER: Flere skuespillere fikk en kickstart på karrieren etter å ha gjestet «Friends». Slik går det med noen av dem i dag. Foto: Warner Bros. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Jeg kom meg av flyet». Setningen satte følelser i sving hos den ivrige «Friends»-fansen for 16 år siden. I den aller siste episoden av situasjonskomedien får man endelig svar på om Jennifer Anistons (51) karakter Rachel Green og Ross Geller, spilt av David Schwimmer (53), ender opp sammen.

Gjennom ti sesonger dater duoen hverandre av og på, og blir omtalt som hverandres «hummer». Men før det minneverdige øyeblikket i siste episode, som fikk navnet «The Last One», datet begge karakterene flere andre.

I løpet av seriens ti år på skjermen var flere av Hollywoods største stjerner innom som gjesteskuespillere, men det betyr likevel ikke at alle som medvirket i «Friends» er like profilerte den dag i dag.

Flere av Anistons kjærester på skjermen har nemlig tilsynelatende gått under jorda etter den enorme oppmerksomheten de fikk den gang - og noen er nesten ikke til å kjenne igjen.

  • Se flere bilder nedover i saken!

Dagbladet har tidligere skrevet om baristaen Gunther som var den karakteren som medvirket i flest episoder utenom de seks hovedrollene. I tillegg til Gunther er det kanskje vanskelig å glemme Rachel Greens italienske flamme, Paolo, som ble spilt av Cosimo Fusco (57). Duoen datet i den første sesongen, etter å ha startet som en flørt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer