Ronny Brede Aase:

Slik ser han ikke ut lenger

- Jeg ofrer mitt sexliv for en god sak.

FORANDRET: Ronny Brede Aase har, tradisjonen tro, fått gjennomgå i «P3-aksjonen». Nede i saken kan du se hans nye, skremmende look. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORANDRET: Ronny Brede Aase har, tradisjonen tro, fått gjennomgå i «P3-aksjonen». Nede i saken kan du se hans nye, skremmende look. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«P3-aksjonen» er i gang, og i år har den populære radiogjengen kommet tidlig i gang med sine tradisjonelle pek og ablegøyer mot hverandre. Tilhengere av gjengen vet godt at programlederne ofte må lide for innsamlingsaksjonen, som et forsøk på å skape mer blest rundt saken.

I år går pengene til Care, og radiogjengen setter seg tidvis mål underveis i sendingen. Klarer de å samle inn nok penger, må en av programlederne som ofte i ilden. Utfordringene er ofte av fysisk grad, og har de siste åra innebåret store forandringer ved programledernes frisyrer, stil og sminke.

Denne gangen var intet unntak. Det så en stund mørkt ut, men da gjengen klarte å samle inn de 210 000 kronene som var målet før en tidsfrist, ble det klart at Ronny Brede Aase skulle transformeres.

Skremmende

I 2017 ble han og forloveden Tuva Fellman omgjort til gotere, men da sto de i det minste sammen i «stormen». I fjor forsvant håret hans, men det var liksom ikke det verste i verden.

Årets straff kan sies å være nokså ille. Gjengen bestemte seg nemlig for at han skulle forvandles om til kloven Pennywise, kjent fra filmatiseringen av Stephen Kings «It». I de nye filmene er det Bill Skarsgård som spiller den fryktinngytende klovnen, men i Brede Aase har han fått en seriøs konkurrent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.