Robbie Williams:

Slik ser han ikke ut lenger

«Det er alt eller ingenting».

NY FRISØR?: Slik ser vanligvis Robbie Williams ut. Men ikke etter at kona Ayda Field har fått lekt seg litt. Foto: Splash News/NTB
NY FRISØR?: Slik ser vanligvis Robbie Williams ut. Men ikke etter at kona Ayda Field har fått lekt seg litt. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Corona-hår var et uttrykk som vokste fram i rekordfart i fjor vår. Flere stjerner overrasket med splitter ny sveis under «lock down», og nå kan det se ut til at også den britiske boybandstjerna Robbie Williams (47) har slengt seg på trenden - dog litt seint.

Vanligvis ser vi ham med en mørk manke på hodet, men på Instagram kan kona Ayda Field (42) nå avsløre at han ikke lenger ser slik ut.

«Det er alt eller ingenting når det gjelder håret hans. Og tydeligvis er det ingenting nå», skriver hun.

Til teksten har Field delt en video av mannen, hvor barbermaskinen virkelig får kjørt seg. I kommentarfeltet roser flere Williams for sitt «nye utseende», mens andre skriver at de også har planer om å barbere vekk alt håret.

Støttes av kona

Williams og Field, som ofte deler både det ene og det andre fra ekteskapet, giftet seg i Los Angeles i august 2010, etter å ha vært kjærester i fire år.

Popstjerna Robbie Williams fikk sitt store gjennombrudd i «Take That» på 90-tallet, og har også i etterkant av boyband-suksessen blitt en av Storbritannias mestselgende soloartister gjennom tidene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer