Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Afshan Azad:

Slik ser «Harry Potter»-stjerna ut i dag

Dette jobber 29-åringen med nå.

EKSTREM FORVANDLING: Afshan Azad er nesten ikke til å kjenne igjen fra «Harry Potter»-filmene. I bilde til venstre er hun nummer to i rekken fra venstre i fremste rekke. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram
EKSTREM FORVANDLING: Afshan Azad er nesten ikke til å kjenne igjen fra «Harry Potter»-filmene. I bilde til venstre er hun nummer to i rekken fra venstre i fremste rekke. Foto: NTB Scanpix / Skjermdump, Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): ​Skuespillerne i «Harry Potter»-filmene ble så godt som stjerner over natta, da den første filmen kom i 2001.

De siste 17 årene har derimot skuespillerne gått fra å være barnestjerner til å bli voksne. Til tross for at noen har trukket seg godt tilbake fra rampelyset, har enkelte blitt noen av verdens største stjerner, og flere er nesten ikke til å kjenne igjen.

En av dem er Afshan Azad (29), som spilte rollen som Padma Patil i fem av filmene fra 2005 til 2011.

Greeking about ☀️

A post shared by Official Afshan (@afshanazad) on

- Ble voksen

Flere blodfans har de siste åra sperret opp øynene på sosiale medier, og hennes ekstreme forvandling er blitt omtalt av flere medier. Da Buzzfeed i 2015 skrev en artikkel om hennes nye utseende, tok Azad til orde om forandringene.

På Twitter skrev 29-åringen nemlig at hun selv mener hun ikke har gjennomgått noen drastisk endring, men at hun rett og slett er blitt voksen.

På sosiale medier er hun blitt svært populær. Med hele 101 000 følgere på Instagram, beskriver hun seg selv som «Den indiske jenta som var med i Harry Potter».

29-åringen var bare tenåring da hun medvirket i de berømte filmene, og i dag jobber hun som både modell og skuespiller, ifølge Ekstra Bladet.

Ble truet av faren

Til tross for at skuespilleren flittig deler bilder fra hverdagen sin på sosiale medier, har trolig ikke alt vært en dans på roser for henne. I 2010 ble det nemlig kjent at hun ble truet på livet av sin egen far og bror, ifølge BBC.

MAGISK: Huset hvor Harry Potter bodde i under Harry Potter og de vises stein er til salgs for i overkant av fem millioner kroner. Slik ser det ut i virkeligheten. Foto: Chancellors Estate Agents Vis mer

Azad skal ha blitt angrepet fordi hennes familie - som er muslimer - ikke ville godta hennes forhold med en hinduistisk mann.

Derfor valgte hennes far og bror å true henne på livet i deres hjem i Manchester, England.

Abdul Azad og hans sønn Ashraf ble tiltalt for å ha truet med å drepe den britiske skuespilleren, i tillegg har broren hennes også blitt tiltalt for overfall.

I Manchester Magirates domstol ble de to løslatt mot kausjon, meldte BBC.

Nye utfordringer

Også Evana Lynch (26), kanskje bedre kjent som Luna Lovegood eller Lulla Lunekjær i «Harry Potter»-filmene, har forandret seg enormt siden skuespillerkarrieren satte fart.

Etter å ha danket ut 15 000 andre jenter på audition, var hun noe som forfatteren J.K Rowling beskrev som «perfekt for rollen». Likevel har det vært så godt som stille for stjerna etter den siste filmen i 2011.

Cold day at home ❄️🙀

A post shared by Evanna Lynch (@msevylynch) on

Likevel tyder mye på at hun er klar for å tre inn i rampelyset igjen.

- Jeg er annerledes nå, og trenger å utfordre meg selv til å skape noe annet, har Evanna tidligere uttalt.

Skuespilleren, som kun var 16 år da hun fikk rollen, har nå blitt 26 år gammel.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!