Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ariana Grande:

Slik ser hun egentlig ikke ut

Stjerna kommer med en hårreisende avsløring.

MANKE: I sin siste oppdatering på Instagram, kommer Ariana Grande med en video som kan komme som et sjokk på noen. Video: @arianagrande Vis mer

Den verdensberømte superstjerna Ariana Grande (26) har den siste tida vært syk og dermed vært nødt til å avlyse konserter. 26-åringen er for tida på turné rundt i verden med «Sweetener»-turneen, og i starten av oktober sto Grande også på scenen på Telenor Arena utenfor Oslo.

Søndag i forrige uke måtte hun imidlertid avlyse en konsert i Kentucky i USA som følge av sykdom. Det kunngjorde stjerna i et Instagram-innlegg, hvor hun skrev at smertene hun hadde slitt med siden midten av oktober ble for mye - og at hun derfor måtte kaste inn håndkleet.

Nå virker det imidlertid som at stjerna er tilbake etter sykdomsperioden, og søndag sto hun igjen på scenen i Tampa i Florida til fansens store begeistring. Dagen etter konserten kom hun også med en hårreisende avsløring på sin egen Instagram-profil.

PITTSBURGH: Ariana Grandes familie er bekymret etter at hun knakk sammen på scenen i Mac Millers hjemby, Pittsburgh i USA. Video: Caitlin Pearce via Storyful. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper. Vis mer

Overrasket på Instagram

På bildedelingstjenestens historie-funksjon delte «Side To Side»-sangeren nemlig en videosnutt av seg selv - som har skapt reaksjoner. I klippet ser den verdenskjente sangeren nemlig ikke ut som hun egentlig pleier - og hun viser stolt fram sitt naturlige, bustete og litt krøllete hår.

BUSTETE: Grandes hår er ikke til å kjenne igjen på nye bilder. Foto: Instagram / Ariana Grande
BUSTETE: Grandes hår er ikke til å kjenne igjen på nye bilder. Foto: Instagram / Ariana Grande Vis mer
KORT HÅR: Grandes velkjente hestehale glimter med sitt fravær. Foto: Instagram / Ariana Grande
KORT HÅR: Grandes velkjente hestehale glimter med sitt fravær. Foto: Instagram / Ariana Grande Vis mer

De fleste er vant med å se 26-åringen med en glansfull, lang hestehale som hun med åra har blitt svært kjent for - så mange fikk seg nok en skikkelig overraskelse da stjerna røpet hvordan håret hennes egentlig ser ut.

Det er sjelden kost at Grande viser frem sitt naturlige hår for fansen, men hun har tidligere også delt et barnebilde på Instagram hvor håret så markant annerledes ut.

Det overraskende bildet kommer etter at 26-åringen i forrige uke så seg nødt til å avlyse en konsert i Lexington i Kentucky under «Sweetener»-turneen. Da hadde stjerna i lang tid slitt med helseproblemer - og blant annet vært plaget med sterke smerter i halsen.

LANGT HÅR: Det er slik vi er vane med å se Ariana Grande - med sin lange, ikoniske hestehale. Foto: NTB Scanpix
LANGT HÅR: Det er slik vi er vane med å se Ariana Grande - med sin lange, ikoniske hestehale. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hei mine kjære, jeg er fortsatt ganske syk. Jeg har vært syk siden jeg opptrådte i London i midten av oktober, skrev sangeren på Instagrams historiefunksjon i forkant av kanselleringen.

Videre i innlegget forklarte Grande at hun hadde svært vondt i både hodet og halsen, og at hun hadde opplevd pustevansker under konsertene - og at hun fikk oppfølging av lege.

Full sykdomsforvirring

Selv om verdensstjerna nå ser ut til å være tilbake i full vigør, har det hersket full forvirring rundt Grandes helsetilstand de siste ukene. 19. november delte artisten nemlig et Instagram-bilde hvor hun meddelte at hun skulle gjennomføre en kommende konsert i Atlanta - til tross for at formen ikke var på topp.

Mens mange fans trolig gledet seg over nyheten, fikk pipa raskt en annen lyd. Dagen etter delte Grande nemlig nok en oppdatering, men denne var ikke like positiv som mandagens beskjed.

- Våknet opp og følte meg mye verre igjen. Vet ikke hva jeg skal gjøre eller hva dette er. Jeg er i så mye smerte, forvirret og knust. Skal fortsette å oppdatere dere. Elsker dere, skrev hun da.

Dermed hersket det full forvirring for fansen om hvorvidt superstjerna ville bli å se på scenen eller ei. Det hele endte imidlertid med at Grande til slutt holdt konserten - til fansens store begeistring.

STORT: Superstjernen Ariana Grande delte artig video på Instagram, men det var ikke hvilken som helst video. Det er norske Daniel Jensen (18) som har laget den. Video: Rød Løper Vis mer

Det er planlagt at Grandes turné skal være fullført 22. desember, så stjernen har fortsatt en rekke konserter å gjennomføre. 3. oktober var Grande i Oslo med sin verdensturné, der hun spilte foran 25 000 publikummere i Telenor Arena.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media