Ariel Winter:

Slik ser hun ikke ut lenger

- Er dette egentlig deg?

FORANDRING FRYDER: Ariel Winter (t.h) overrasket i helgen følgerne sine på Instagram. Her sammen med «Modern Family»-kollega Sarah Hyland. Foto: NTB Scanpix.
FORANDRING FRYDER: Ariel Winter (t.h) overrasket i helgen følgerne sine på Instagram. Her sammen med «Modern Family»-kollega Sarah Hyland. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

«Modern Family»-skuespilleren Ariel Winter (21) overrasket mildt sagt sine 3,9 millioner følgere på Instagram i helga. 21-åringen er kjent for å skape overskrifter for utseendet sitt, og for hvordan hun har kledd seg på ulike arrangementer, men lørdag var hun nesten ikke til å kjenne igjen på et nytt bilde i sosiale medier.

På Instagram delte nemlig 21-åringen to nye bilder av seg selv, og spesielt hennes nye hårfarge vekker oppsikt. Winter har i mange år hatt sine lange, mørke lokker, men nå er de altså byttet ut med rødt hår.

Forandringen har fått enorm oppmerksomhet i kommentarfeltet, og under bildet, der skuespilleren skriver «en del av din verden», er det over 5600 kommentarer og 500 000 likerklikk.

- Vent, jeg er så forvirret. Er dette deg? skriver en i kommentarfeltet.

- Jeg trodde oppriktig at dette var Bella Thorne, skriver en annen.

Flertallet av kommentarene som foreløpig har kommet virker å være svært positive, og mange synes 21-åringen kler sin nye hårfarge. Men det skal også sies at et fåtall mener hun så bedre ut tidligere, og flere går også så langt at de hevder Winter har fikset på utseendet sitt med plastiske operasjoner.

TRAILER: Den åttende sesongen av komiserien «Modern Family» kommer nå på TV 2 Sumo. Video: ABC Vis mer

Avkreftet ryktene

I skrivende stund er ikke dette noe «Modern Family»-stjerna har svart på, men det gjorde hun derimot i februar, da hun slo hardt tilbake mot kirurgi-anklager.

Det gjorde hun i en lengre kommentar i sitt eget kommentarfelt på Instagram. En følger kommenterte nemlig følgende under ett av bildene hennes:

- Det er ingenting feil ved å være ærlig og fortelle henne at vi likte henne bedre før «forandringen». Hun var så vakker før hun begynte å skjære i kroppen sin, og hvis det at jeg sier det får en jente som vurderer plastisk kirurgi til å føle seg vakker, så er det verdt det.

Denne kommentaren bet den 21 år gamle stjerna seg raskt merke i.

- Jeg setter pris på at du vil hjelpe jenter å elske seg selv slik de er, men du fornærmer meg ved å gjøre det, noe jeg ikke tror du mente å gjøre? svarte hun.

- Jeg har ikke tatt plastisk kirurgi. Det er heller ikke måten å støtte kvinner på, hvis du bare antar noe om måten de ser ut på.

DEN GANG DA: Det er ofte slik som dette vi er vant til å se skuespilleren. Nå har hun kvittet seg med det sorte håret. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Det er ofte slik som dette vi er vant til å se skuespilleren. Nå har hun kvittet seg med det sorte håret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dop-rykter

Samme måned gikk Winter også ut mot rykter om at hun misbrukte rusmidler, og at det var derfor hun så annerledes ut, og ikke minst hadde gått ned i vekt.

Etter å ha publisert et bilde av seg selv og kjæresten Levi Meaden (31) på nyttårsaften med en drink i hånda, da skuespilleren fortsatt bare var 20 år, kommenterte en bruker: «Mindreårig som drikker alkohol! Ikke bra! Lol».

KJÆRESTER: Ariel Winter og Levi Meaden avbildet under Golden Globes-utdelinga i januar. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Ariel Winter og Levi Meaden avbildet under Golden Globes-utdelinga i januar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ikke halvparten så dumt som all kokainen og metamfetaminen hun tar, kommenterte en annen.

Da onde tunger skulle ha det til at Winter hadde ruset seg med narkotiske stoffer, avkreftet hun det raskt på Instagram. Stjerna skrev på tilsynleantede sarkastisk vis at hun hadde byttet ut antidepressiva med kokain og metamfetamin, noe som hadde påvirket kroppen hennes. Ifølge Too Fab skal imidlertid svaret ha vært en spøk fra 21-åringens side.