Dakota Johnson:

Slik ser hun ikke ut lenger

«Fifty Shades of Grey»-stjerna har fikset på utseendet.

VAREMERKE: Skuespiller Dakota Johnson er kjent for sitt karakteristiske mellomrom mellom tennene. Foto: NTB Scanpix
VAREMERKE: Skuespiller Dakota Johnson er kjent for sitt karakteristiske mellomrom mellom tennene. Foto: NTB ScanpixVis mer

Den amerikanske skuespilleren Dakota Johnson (29) slo gjennom for alvor i 2015 da hun spilte Anastasia Steele i den beryktede filmen «Fifty Shades of Grey».

Selv om hun er mest kjent for sine skuespillerprestasjoner, har hun også hatt et ganske annet iøynefallende kjennetegn.

I likhet med blant andre superstjerner som Madonna og Lauren Hutton, er nemlig mellomrommet mellom fortennene blitt en del av hennes varemerke.

Men nylig viste det seg at skuespilleren har fikset på tennene sine og fjernet mellomrommet.

DEN GANG DA: Dakota har tidligere spøkt om mellomrommet mellom tenna hennes. Nå er det historie. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Dakota har tidligere spøkt om mellomrommet mellom tenna hennes. Nå er det historie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Delte humorvideo

Da 29-åringen dukket opp på premieren på sin nye film «The Peanut Butter Falcon», hvor hun spiller hovedrollen mot Shia Lebouf (33), kunne nemlig bilder av en smilende Johnson avsløre at hun hadde vært en tur hos tannlegen.

Johnson har ved flere anledninger sjarmert en hel verden ved å bruke humoristisk selvironi om smilet sitt. I en video for Vanity Fair fra 2017 blant annet, viste hun alle gjenstandene hun kunne få plass til mellom tennene.

BREDT GLIS: Dakota Johnson gliste bredt etter å ha fikset på tennene. Foto: NTB/Scanpix
BREDT GLIS: Dakota Johnson gliste bredt etter å ha fikset på tennene. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

I videoen presenterte hun med et stort smil: «I dag skal jeg demonstrere hvor mange ulike gjenstander som kan passe i mellomrommet mitt mellom tennene, fordi det er min eneste ferdighet»

Her fikk hun plass til en kvist, et kredittkort, en kirsebærstilk, en binders og rundt 1000 dollar i kontanter.

UHELL: Da skuespiller Dakota Johnson gikk opp på scenen for å ta imot prisen fra komiker og skuespiller Leslie Mann røk festet på baksiden av kjolen hennes. Video: Reuters Vis mer

Fansen, som hele tida har hyllet henne for å harselere humoristisk med sitt eget utseende, uttrykte sin «sorg» da bildene fra premieren dukket opp i sosiale medier:

- Våknet opp til å finne ut at Dakota Johnson ikke lenger har mellomrom mellom tennene. Jeg skal gråte meg selv tilbake i søvn, skriver en på Twitter.

Noen bemerket seg at tennene til stjerna ble et «Trending topic» på plattformen, mens andre aksepterte endringene og skuespillerens valg.

- Jeg fant akkurat ut at Dakota Johnson har fikset mellomrommet mellom tennene sine, og jeg er litt lei meg fordi det var liksom hennes varemerke. Men hvis det får henne til å føle seg bedre, så er jeg helt med. Heier på deg, skriver en annen bruker.