Slik ser hun ikke ut lenger

Kendall Jenner har farget håret.

IKKE LENGER MØRKHÅRET: Kendall Jenner har farget håret. Dette bildet er tatt bare for noen dager siden. Foto: Brent N. Clarke/Invision/AP
IKKE LENGER MØRKHÅRET: Kendall Jenner har farget håret. Dette bildet er tatt bare for noen dager siden. Foto: Brent N. Clarke/Invision/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mens flere av de berømte Kardashian-søstrene til stadighet bytter hårfarge - blondt, som brunt som turkis, for den saks skyld - har supermodell Kendall Jenner (23) beholdt sitt naturlige, mørke hår.

Derfor overrasket hun mange da hun på catwalken i London mandag kveld viste fram sin nye, blonde hårmanke. Blant annet britiske Elle omtaler stilskiftet som «overraskende».

BLOND: Kendall Jenner overrasket på catwalken i London. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP
BLOND: Kendall Jenner overrasket på catwalken i London. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP Vis mer

Ifølge magasinet er det stylisten Guido Palau som står bak stilforandring.

I showet, for motegiganten Burberry, hadde hun blant annet selskap av søstrene Bella og Gigi Hadid. Førstnevnte gjorde for øvrig en stilforandring i midten av august selv.

Kendall Jenner skal også ha hatt en blond hårmanke da hun gikk et moteshow for Balmain i 2016.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Verdensberømt familie

Kardashian-familien er verdensberømte for sitt reality-program «Keeping up with the Kardashians», som nå er inne i sin 17. sesong.

Som søster av blant andre Kim Kardashian (38) og Kylie Jenner (22), har det vært stor konkurranse i å holde seg selv relevant, men utenfor tv-skjermene har Kendall tatt modellindustrien med storm.

Selv om Kendall har gått for det populære «Victoria's Secret Fashion Show» hele tre ganger, representert en rekke av de største motenavnene på catwalken og frontet verdens største magasiner, har ikke det vært bekreftelse nok for 23-åringen.

STJERNEGALLERI: Kendall Jenner gikk på catwalken sammen med blant andre Bella og Gigi Hadid. Foto: WWD/Shutterstock
STJERNEGALLERI: Kendall Jenner gikk på catwalken sammen med blant andre Bella og Gigi Hadid. Foto: WWD/Shutterstock Vis mer

I et intervju med The Telegraph, som ble gjengitt av Mirror tidligere i år, kunne Kendall avsløre at hun stadig sammenlikner seg selv med søstrene sine. På grunn av sin mangel på former føler hun seg som en «outsider» i familien.

- Da jeg vokste opp var jeg en liten, spinkel jente. Jeg så søstrene mine og tenkte alltid: «Åh, nei, er det meningen at jeg skal være like sexy som dem?» sa hun til avisa.

Slet med angst

For et par år siden var hun også åpen om angstproblemer. Det innrømmet hun på sin offisielle nettside.

«Angst har vært et stort hinder for meg, og det har vært vanskelig å forholde seg til det siste året (bekymringer for egen sikkerhet har ikke akkurat hjulpet), men jeg tror jeg endelig lærer å takle angstproblemene mine».

Jenner avslører at hun blant annet fikk angstanfall under en flytur, hvor hjertet begynte å banke «en million kilometer i timen».

«En gang fikk jeg et angstanfall på et fly hvor jeg bare måtte la angsten ta meg. Jeg følte hjertet mitt slo en million kilometer i timen, og jeg ble nummen i kroppen».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer