Jessica Simpson:

Slik ser hun ikke ut lenger

Jessica Simpson røper vill forandring på Instagram.

FORANDRING: Jessica Simpsons nye bilde på Instagram får fansen og kjendisvennene til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING: Jessica Simpsons nye bilde på Instagram får fansen og kjendisvennene til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mars ble popstjerna Jessica Simpson (39) og ektemannen, NFL-spilleren Eric Johnson (40), foreldre for tredje gang, da dattera Birdie Mae (seks måneder) kom til verden.

Fra før av har ekteparet, som giftet seg i 2014, dattera Maxwell Drew (7) og sønnen Ace Knute (6) sammen.

I tida etter den siste fødselen, har Simpson valgt å være åpen om både det ene og det andre. Hun har vist fram familieidyllen, delt bilder av barna, og smått, men sikkert, begynt karrieren som artist igjen. Det har på ingen måte vært enkelt, spesielt fordi hun hele tida har fått kommentarer på både utseendet og vekten sin.

Å legge på seg under et svangerskap, er noe alle gjør. Når du er offentlig person, og ikke kan gå noe sted uten å bli omsvermet av paparazzi, krever det imidlertid sitt.

Ned i vekt

På tampen av svangerskapet ble det publisert en rekke bilder av henne som fikk hard medfart i sosiale medier og i enkelte amerikanske og britiske tabloider. Nå, et halvt år etter fødselen, kan «Irresistable»-sangeren røpe at hun har jobbet hardt for å komme tilbake til seg selv igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer