Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Jessica Simpson:

Slik ser hun ikke ut lenger

Jessica Simpson røper vill forandring på Instagram.

FORANDRING: Jessica Simpsons nye bilde på Instagram får fansen og kjendisvennene til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix
FORANDRING: Jessica Simpsons nye bilde på Instagram får fansen og kjendisvennene til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mars ble popstjerna Jessica Simpson (39) og ektemannen, NFL-spilleren Eric Johnson (40), foreldre for tredje gang, da dattera Birdie Mae (seks måneder) kom til verden.

Fra før av har ekteparet, som giftet seg i 2014, dattera Maxwell Drew (7) og sønnen Ace Knute (6) sammen.

I tida etter den siste fødselen, har Simpson valgt å være åpen om både det ene og det andre. Hun har vist fram familieidyllen, delt bilder av barna, og smått, men sikkert, begynt karrieren som artist igjen. Det har på ingen måte vært enkelt, spesielt fordi hun hele tida har fått kommentarer på både utseendet og vekten sin.

Å legge på seg under et svangerskap, er noe alle gjør. Når du er offentlig person, og ikke kan gå noe sted uten å bli omsvermet av paparazzi, krever det imidlertid sitt.

TREBARNSMOR: I mars ble Jessica Simpson mor for tredje gang. Nå, et halvt år etter, viser hun fram sin «nye» figur. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: I mars ble Jessica Simpson mor for tredje gang. Nå, et halvt år etter, viser hun fram sin «nye» figur. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ned i vekt

På tampen av svangerskapet ble det publisert en rekke bilder av henne som fikk hard medfart i sosiale medier og i enkelte amerikanske og britiske tabloider. Nå, et halvt år etter fødselen, kan «Irresistable»-sangeren røpe at hun har jobbet hardt for å komme tilbake til seg selv igjen.

«Seks måneder og 45 kilo ned. (Ja, jeg veide rundt 108 kilo)», skriver hun på Instagram, og fortsetter:

«Dette blir min første reise vekk fra Birdie Mae, og det er følsomt på mange måter, men jeg er stolt over at jeg føler meg som meg selv igjen. Selv når noe føles umulig, bestemte jeg meg for å jobbe hardere».

Instagram-innlegget, som også består av to bilder der Simpson viser fram sin nye figur, har fått massiv oppmerksomhet. Nesten 600 000 fans har likt det, og kommentarfeltet renner over av lovord og gratulasjoner. Blant annet kaller realitystjerna Kyle Richards (50) Simpson for «flott», mens kjendissønn Evan Ross (31) skriver at «du ser fantastisk ut, søster».

VISER FRAM DATTERA: Da Jessica Simpson gikk gravid med sitt andre barn, var hun i full gang med TV-serien «Fashion Star». Da måtte da ti måneder gamle Maxwell bli med på jobb. Vis mer

Simpson deler ofte bilder av barna og hverdagen, men det er mer uvanlig at hun viser fram seg selv på denne måten. Det er kanskje derfor hennes 4,8 millioner følgere blir såpass i ekstase av å se den store forandringen hun har gått gjennom.

Hovne føtter

Også gjennom hele sin siste graviditet delte Simpson flittig i sosiale medier, da med innblikk fra svangerskapets opp- og nedturer.

Med morsomme og ærlige bilder og historier, viste hun blant annet fram sin enormt hovne fot og et ødelagt toalettsete. Under bildet av den hovne foten, tryglet hun fansen om å dele sine erfaringer og gode råd.

Se dette innlegget på Instagram

Any remedies?! Help!!!!

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Samtidig viste hun også fram kroppen sin, slik den var. Like før termin la hun ut et bilde av seg selv i bikini, noe hun ble hyllet for.

Se dette innlegget på Instagram

Jess-tation

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

I mars, like før fødselen, avslørte artisten også at hun hadde vært innlagt på sykehus etter å ha vært skikkelig dårlig i lengre tid.

«Dette har vært en vanvittig smertefull reise. Jeg blir sakte, men sikkert friskere for hver dag. Min lille baby har blitt nøye fulgt opp og hun har det fantastisk!», skrev hun.

Jessicas foreløpig siste svangerskap var med andre ord ikke av det enkleste slaget, og det hele endte med keisersnitt.

«Å komme seg etter et keisersnitt er ingen spøk! Jeg føler meg takknemlig for at disse to eldre søsknene passer på lillesøsteren sin. Jeg tror det er lett å bli overveldet av glede over å skulle få en ny baby, og så glemmer vi at vi skal gjennom en stor operasjon», skrev hun, og la til:

«Og på toppen av det hele skal man komme seg etter operasjonen, balansere det nye livet som trebarnsmor og kone etter at man kommer hjem fra sykehuset».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media