Ellen DeGeneres:

Slik ser hun ikke ut lenger

Den omstridte talkshowdronninga har lagt om til ny sveis.

KJENTE LOKKER: Ellen DeGeneres har med åra blitt kjent for sin korte sveis - men den er nå historie. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
KJENTE LOKKER: Ellen DeGeneres har med åra blitt kjent for sin korte sveis - men den er nå historie. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Det har mildt sagt stormet rundt talkshowverten Ellen DeGeneres (62) de siste månedene, etter at showet hennes ble anklaget for en «giftig arbeidskultur». En rekke arbeidere i produksjonen - og kjendiser - sto fram med den ene skrekkhistorien etter den andre.

Flere mistenkte at skandalen kunne bli kroken på døra for «The Ellen DeGeneres Show» etter 17 år, men i september ønsket 62-åringen velkommen til en ny sesong, hvor hun la seg flat etter alle anklagene som hadde herjet den siste tida.

Hun uttalte også at produksjonen har gjort en rekke endringer etter den interne granskningen, og at et nytt kapittel for det kjente talkshowet nå er i gang.

DeGeneres har nå også fornyet seg på andre måter: den siste uka har 62-åringen nemlig dukket opp på showet med en splitter ny sveis.

DeGeneres har i alle år vært kjent for sin korte sideskill, men nå har hun byttet ut signaturlooken med en langt røffere frisyre. 62-åringen har stylet håret og lagt det bakover - en ganske annerledes look enn hvordan vi er vane med å se henne.

Vekker reaksjoner

Ellen DeGeneres' nye hårsveis har naturligvis ikke gått upåaktet hen i sosiale medier. I kommentarfeltet på talkshowets profil på Instagram har flere følgere bitt seg merke i talkshowvertens forandring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer