Halsey:

Slik ser hun ikke ut lenger

Artisten overrasker med «nytt utseendet».

NY HÅRSVEIS: Artisten Halsey overrasker på Instagram med ny sveis. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / Splash News / NTB
NY HÅRSVEIS: Artisten Halsey overrasker på Instagram med ny sveis. Foto: Xavier Collin / Image Press Agency / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke ukjent at flere av verdens største stjerner endrer på utseendet sitt fra tid til annen, blant annet i form av nye hårsveiser. Forrige uke fanget blant annet skuespiller Joe Manganiello (43) oppmerksomheten til ivrige fans, da han viste fram en ny blåfarget sveis.

Dette kom som en stor overraskelse på fansen da stjernas signatur tidligere har vært fullskjegg og mørke lokker.

Ny sveis

Nå er det imidlertid en helt annen stjerne som får oppmerksomhet fra fansen, nærmere sagt sangstjerna Ashley Nicolette Frangipane, bedre kjent under artistnavnet Halsey (26).

For bare en måned siden barberte hun av seg alt håret, og viste fram den nye hårsveisen i form av en video på TikTok.

Men nå har hun imidlertid farget det barberte hodet sitt i en rekke nyanser av blått, grønt og gult.

På Instagram deler hun bilde av resultatet:

Bildet har i skrivende stund fått over én million likerklikk, og det florerer av kommentarer om stjernas hårsveis, som flere virker å være i ekstase over.

Komplimenter som at superstjerna er et ikon og at hun er vakker, er gjengangere i kommentarfeltet.

«Herregud, håret ditt er alt!» kommenterer en ivrig fan, mens en annen følger opp med:

«Vær så snill, kan du være kjæresten min?»

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Ny bok

I Instagram-innlegget refererer superstjerna til sin nye bok med navn «I Would Leave Me If I Could», som inneholder en rekke dikt hun har skrevet.

Ifølge E Online inneholder boka en rekke anekdoter om Halseys personlige liv, inkludert hennes opplevelser med kjærlighetssorg, familiedynamikk, beskyldninger om vold i hjemmet samt seksuelt misbruk.

Diktet med tittelen «Lighthouse» handler blant annet om et usunt forhold. I diktet hevder Halsey at en tidligere, ikke-navngitt kjæreste tok dop, og beskriver blant annet at han «fylte nesa si med kokain fram til neseborene var hvite».

I diktet «Without Me» beskylder hun en ikke-navngitt kjæreste for misbruk, og hevder at vedkommende la hånda rundt halsen hennes og trua henne på livet.

Videre i diktet hevder artisten at hun tok hånda til vedkommende bort, la armene rundt ham og hvisket at det kom til å gå bra. Mens i diktet «Stockholm Syndrome» sammenlikner hun et forhold med en slags gisselsituasjon.

FORANDRET: Morten Dalhaug, vinneren av den første sesongen av «Love Island», er nesten ikke til å kjenne igjen. Vis mer

Savnet å være skallet

Som nevnt var det i oktober at Halsey bestemte seg for å barbere av seg håret sitt. Da en Twitter-bruker spurte artisten om hvorfor hun hadde valgt dette, svarte hun:

«Jeg vokste det ut så lenge, og jeg sa til meg selv at jeg ikke ville barbere det før jeg så hvordan det var når det var sunt og langt. Og da jeg så det sunt og langt tenkte jeg: «Dette er fint, men jeg savner å være skallet». Så jeg gjorde det».

Det skal imidlertid nevnes at det ikke er første gang at fansen har sett superstjerna med en kortere hårsveis. Sangeren har tidligere ikke vært ukjent for å endre håret sitt.

FAN AV ENDRING: Halsey har hatt en rekke ulike hårsveiser opp gjennom åra. Her er hun avbildet med en kortere variant i 2018. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
FAN AV ENDRING: Halsey har hatt en rekke ulike hårsveiser opp gjennom åra. Her er hun avbildet med en kortere variant i 2018. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer

Og opp gjennom åra har hun vist seg fram med alt fra regnbuens farger på håret til en rekke ulike hårsveiser.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer