Fyrstinne Charlene av Monaco:

Slik ser hun ikke ut lenger

Prins Alberts kone overrasker stort med nytt utseende.

SKAPER OVERSKRIFTER: Fyrstinne Charlene av Monaco har kvittet seg med den velkjente bob-sveisen. Her avbildet med ektemannen, prins Albert, tidligere i år. Foto: Eric Gaillard / Reuters / NTB
SKAPER OVERSKRIFTER: Fyrstinne Charlene av Monaco har kvittet seg med den velkjente bob-sveisen. Her avbildet med ektemannen, prins Albert, tidligere i år. Foto: Eric Gaillard / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i 2011 at Charlene av Monacos (42) liv ble snudd fullstendig på hodet. Da giftet hun seg med prins Albert (62) og ble med det en del av Monacos fyrstefamilie. Tre år etter det storslagne bryllupet, ønsket paret også tvillingene Gabriella og Jaques (6) velkommen til verden.

Som andre kongelige blir også fyrstefamilien fulgt med argusøyne, og det blir skrevet opp og ned om hva de tar seg til. Dermed er det kanskje ikke så rart at fyrstinnen nå skaper overskrifter i utenlandske medier.

En rocka fyrstinne

Onsdag dukket hun nemlig opp med et helt nytt utseende, eller nærmere sagt hårsveis.

Det var i anledning en julegaveutdeling i Monaco at Charlene, som er kjent for sin blonde bob-sveis, viste fram sin nye hårklipp. Det melder flere medier, deriblant People.

42-åringen har nemlig barbert den venstre siden av hodet sitt og farget resten av håret i en blanding av blonde - og brune nyanser.

Fyrstinnen supplerte sin nye sveis med et munnbind dekket av paljetter, og en gul og brunfarget jakke over en glitrende, svart høyhalset genser.

42-åringens sminke var også gjennomført med blå øyenskygge og tykk svart eyeliner over øynene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer