Shania Twain:

Slik ser hun ikke ut lenger

- En fullstendig 180 grader.

FRA BRUN TIL ROSA: Shania Twain overrasker med ny hårsveis. Foto: Christopher Smith/Invision/NTB
FRA BRUN TIL ROSA: Shania Twain overrasker med ny hårsveis. Foto: Christopher Smith/Invision/NTB Vis mer
Publisert

Sangfuglen Shania Twain (57) var en av 90-tallets største artister. Hun er kjent for hitlåter som «That Don't Impress Me Much» og «Man! I Feel Like A Woman» og var et av de aller størst navnene innen countrypop.

I anledning sitt nyeste album «Queen of Me» gjestet hun det populære TV-programmet «Today Show», og da viste hun også frem en helt ny makeover.

«Dronningenergi»

57-åringen har nemlig farget sin velkjente brune manke tyggegummi-rosa.

«Shanias rosa hår er en fullstendig 180 grader fra hennes vanlige brunstripede hår. Men hun har klart å gjennomføre sin nye look og den passer perfekt til det nye albumet hennes som handler om «dronningenergi», skriver Hollywood Life.

PRETTY IN PINK: Her er Shania Twain avbildet utenfor «Today Show» sitt studio i New York torsdag. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB
PRETTY IN PINK: Her er Shania Twain avbildet utenfor «Today Show» sitt studio i New York torsdag. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer

Videre skriver nettstedet at helt siden 57-åringen slapp musikkvideoen til den nye singelen «Waking Up Dreaming» i høst, så har hun eksperimentert med ulike funky stiler.

«Hun så ut som en rockestjerne da hun hadde knallrosa hår med grønne og gule øyevipper», står det også.

HILSTE: Twain tok seg tid til å snakke med den oppmøtte fansen. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB
HILSTE: Twain tok seg tid til å snakke med den oppmøtte fansen. Foto: MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer

Artisten hadde i tillegg på seg en jumpsuit dekket av paljetter. En stil som er helt annerledes enn hun pleier å gå for, forklarte hun selv til BBC i september:

STOR ENDRING: Det er dukket opp gamle bilder av den populære «Love Island»-stjernen Ekin-Su Cülcüloğlu, og seerne er i sjokk over forvandlingen. Video: Rød Løper Vis mer

- Det handler om eskapisme. Jeg er definitivt en dagdrømmer. Det er mye morsommere å drømme mens du er våken og bestemme deg for hva du kanskje vil være. Jeg vil være en rockestjerne. Jeg vil være Prince, jeg vil være Cyndi Lauper. Jeg vil være alle disse morsomme, sprø tingene som jeg aldri har vært og prøve alle disse mote-tingene jeg aldri har gjort».

Ærlig om sykdom

I fjor slapp også Twain Netflix-dokumentaren «Not Just A Girl». Der åpnet hun seg blant annet opp om Lyme borreliose-diagnosen sin.

- Før jeg ble diagnostisert, var jeg veldig svimmel på scenen. Jeg var i ferd med å miste balansen, jeg var redd jeg skulle falle av scenen, fortalte artisten.

- Jeg hadde noen veldig, veldig, veldig millisekunders blackouts, men regelmessig, hvert minutt eller hvert 30. sekund, utdypet hun.

Lyme borreliose smittes ved bitt fra flått. Sykdommen kan bli alvorlig, men de fleste blir helt friske med behandling, ifølge Helsenorge.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer