Jackson Brundage:

Slik ser ikke «One Tree Hill»-stjerna ut lenger

Den verdenskjente barnestjernen er blitt 18 år gammel.

STORSJARMØR: De aller fleste husker nok karakteren Jamie Scott i tv-serien «One Tree hill». Nå har det gått hele syv år siden siste episode av suksesserien gikk på tv-skjermen, og Jamie, eller rettere sagt Jackson Brundage, har rukket å bli 18 år gammel. Foto: NTB Scnapix
STORSJARMØR: De aller fleste husker nok karakteren Jamie Scott i tv-serien «One Tree hill». Nå har det gått hele syv år siden siste episode av suksesserien gikk på tv-skjermen, og Jamie, eller rettere sagt Jackson Brundage, har rukket å bli 18 år gammel. Foto: NTB ScnapixVis mer

Torsdag 4. april var det hele syv år siden den populære ungdomsserien «One Tree Hill» viste sin siste episode på tv- skjermer verden over.

Serien fulgte livene til en gruppe ungdommer og deres familier, og gjorde skuespillere som Sophia Bush (36) og Chad Michael Murray (37) til superstjerner.

Serien – som her til lands ble sendt på TVNorge/FEM – var svært populær i Norge, og har blitt sendt i reprise en rekke ganger, til stor glede for mange.

Sjarmerte seerne

Trofaste fans husker godt karakterer som Brooke David, Peyton Sawyer, Lucas og Nathan Scott, og Haley James Scott.

Det er likevel én sjarmør mange virkelig la sin elsk på, nemlig lille Jamie Lucas Scott.

Etter at han ble født i den siste episoden av fjerde sesong, ble han en sentral del av suksesserien.

SØTNOS: Lille Jamie Lucas Scott sjarmerte en hel verden i tv-serien. Foto: Warner Brothers/ Discovery Networks Norway
SØTNOS: Lille Jamie Lucas Scott sjarmerte en hel verden i tv-serien. Foto: Warner Brothers/ Discovery Networks Norway Vis mer

Det var skuespilleren Jackson Brundage (18) som hadde rollen som sønnen til Nathan og Haley, og gjennom sin periode i serien smeltet han en hel verden med sine kloke visdomsord og søte utseende.

Ifølge KK var Jackson kun seks år da han dukket opp i serien for første gang, og det er trygt å si at han har vokst til siden sist vi så ham på tv-skjermen.

GLEDESPREDER: Her er karakterene Antwon Taylor, Jamie Lucas Scott og Lucas Scott avbildet i tv-serien. Foto: NTB Scanpix
GLEDESPREDER: Her er karakterene Antwon Taylor, Jamie Lucas Scott og Lucas Scott avbildet i tv-serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
ONKEL OG NEVØ: Karakteren Dan Scott sammen med Jamie Lucas Scott i tv-serien. Foto: Warner Brothers/ Discovery Networks Norway
ONKEL OG NEVØ: Karakteren Dan Scott sammen med Jamie Lucas Scott i tv-serien. Foto: Warner Brothers/ Discovery Networks Norway Vis mer

Nå har den unge skuespilleren rukket å bli hele 18 år, og det er kanskje ikke like lett å kjenne igjen storsjarmøren.

Det er tydelig at Jackson ikke har glemt rollen sin som Jamie etter alle disse årene, og han legger stadig ut bilder og videoer av både skuespillerkollegaene sine og rollefiguren.

Se dette innlegget på Instagram

🇫🇷

Et innlegg delt av Jackson Brundage (@jacksonb4real)

Se dette innlegget på Instagram

Adultish🔞🤯

Et innlegg delt av Jackson Brundage (@jacksonb4real)

Se dette innlegget på Instagram

☃️

Et innlegg delt av Jackson Brundage (@jacksonb4real)

Etter seriens slutt har skuespilleren kun tatt på seg noen få roller i tv-serier, og han har blant annet spilt i «NCIS» og «See Dad Run».

Holder kontakten

Etter at serien tok slutt har skuespillerne gått hver sin vei.

Sophia Bush, som spilte rollen som Brooke Davis, hadde en av hovedrollene i serien «Chicago P.D.», mens James Lafferty (33) har vært å se i den populære skrekkserien «The Haunting of Hill House».

Til tross for at de skilte lag etter seriens slutt, holder de aller fleste «One Tree Hill»-skuespillerne fortsatt kontakten. Flere ganger i året er nemlig gjengen å se gjenforent på ulike konferanser.

I forbindelse med dette legger de aller fleste ut bilder og videoer på sosiale medier, til ære for fansen.

Se dette innlegget på Instagram

The gang❤️ #oth

Et innlegg delt av Jackson Brundage (@jacksonb4real)

Se dette innlegget på Instagram

#fwtm 😜😜😜😜😜😜😜

Et innlegg delt av Antwon Tanner (@antwontanner2214)

Gjenforent i Paris

Og i anledning arrangementet «From Wilmington to Paris» i 2014, fikk fansen anledning til å møte favoritt-rollefigurene sine, ifølge UsWeekly.

Sophia Bush delte et bilde på Instagram-profilen sin der gjensynsgleden med Hilarie Burton (36) og Bethany Joy Lenz (38) var stor. De tre spilte de største kvinnelige rollefigurene i serien.

Se dette innlegget på Instagram

Basically the best.

Et innlegg delt av Sophia Bush (@sophiabush)

«Rett og slett de beste», skrev Sophia til bildet av den flotte trioen.

Den vakre 36-åringen delte også et bilde av Paul Johansson (55) og James Lafferty, som spilte far og sønn Dan og Nathan Scott i TV-serien.

«Mine to favoritt-Scott'er», skrev hun til bildet, der hun selv gliser bredt med én «Scott» på hver side.

Følte seg presset til å gifte seg

Når man spiller mot hverandre og er tett oppå hverandre i flere år, er det ikke rart at det kan oppstå romantikk i kulissene. Det fikk Chad Michael Murray og Sophia Bush erfare, og det er liten tvil om at den populære «One Tree Hill»-duoen var et av Hollywoods hotteste par i 2005.

De to turtelduene bestemte seg nemlig for å ta forholdet et steg videre og giftet seg samme år.

Det ble imidlertid en kortvarig romanse, da de skilte lag året etter.

POPULÆRT PAR: Chad Michael Murray og Sophia Bush sitt ekteskap ble en kort affære. Foto: NTB scanpix
POPULÆRT PAR: Chad Michael Murray og Sophia Bush sitt ekteskap ble en kort affære. Foto: NTB scanpix Vis mer

I et tidligere intervju med radiovert Andy Cohen har Sophia fortalt åpenhjertig at hun i utgangspunktet aldri ønsket å gifte seg med skuespillerkollegaen, men at hun følte seg presset til å gjøre nettopp det.

– Hvor gammel jeg var? Jeg vet faktisk ikke, men det var rundt sesong to, fortalte Sophia Bush til radioverten, og la til at «alle har vært 22 år og dumme».

– Det var ikke noe jeg egentlig ville gjøre, men vet du hva, det går fint, fortalte hun.

UENIGE: Sophia Bush uttalte at hun følte seg presset til å gifte seg med Chad Michael Murray, og at hun egentlig ikke hadde lyst. Det fikk sistnevnte til å svare. Foto: NTB scanpix
UENIGE: Sophia Bush uttalte at hun følte seg presset til å gifte seg med Chad Michael Murray, og at hun egentlig ikke hadde lyst. Det fikk sistnevnte til å svare. Foto: NTB scanpix Vis mer

På spørsmål fra Andy Cohen om hvordan hun kunne la seg overtale til å gifte seg når hun egentlig ikke ville det, hadde skuespilleren et klart svar.

Hun hevdet nemlig at produksjonen skal ha vært avhengig av romansen mellom henne og Chad for å få dagene til å gå rundt.

– Hvordan skal du klare å svikte alle? Og orker du å ta kampen? Og når du har sjefer som forteller deg at du er den eneste personen som kan få en person (Chad) til å møte opp i tide, slik at 200 mennesker (resten av produksjonen) skal rekke å se barna sine på kvelden, forklarte hun den gang.

Vis mer

Svarte på utsagnene

Kort tid senere valgte Chad å kommentere påstandene til ekskona. Det gjorde han i en offentlig uttalelse via sin talsperson, som blant annet omtalte det hele som «latterlig».

– Chad oppførte seg på en helt profesjonell måte og ville aldri giftet seg for noe annet enn kjærlighet. 13 år etter skilsmissen fra Sophia lever han et svært lykkelig familieliv med sin kone og sine barn, stod det i uttalelsen.

– Han har virkelig gått videre og føler ikke behovet for å engasjere seg i denne type oppførsel, stod det videre, ifølge People.

I etterkant av radiointervjuet tok Sophia Bush til Twitter, etter at mye latet til at hennes forklaring var blitt feiltolket av fansen.

Hun hevdet nemlig at hun gjorde narr av seg selv under intervjuet.

– Når du driter ut deg selv fordi folk ikke klarer å gi slipp på fortiden, selv om du virkelig ønsker det, og folk heller sprer sladder for å skape upassende drama. Ikke vri om på folks ord! Hvis jeg ikke var tydelig nok, så gjorde jeg narr av meg selv, skrev hun i en Twitter-melding.

– Og hvis alle årene som er gått ikke har bidratt til å gjøre det tydelig at vi alle er voksne nå, og de beste versjonene av oss selv, da vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal si. Og PS: Hvis det at jeg ertet MEG SELV på radioen i dag – for min fortid – føles feil for noen, da beklager jeg, skrev hun i en annen melding.