VOKST OPP: Det er tydelig forskjell på Lucy i 2003 og Lucy i 2017. Da var hun elleve år, og i dag er hun 25. Foto: Disney, Instagram
VOKST OPP: Det er tydelig forskjell på Lucy i 2003 og Lucy i 2017. Da var hun elleve år, og i dag er hun 25. Foto: Disney, InstagramVis mer

Slik ser «Pirates of the Caribbean»-stjerna ut i dag

Spilte den yngre versjonen av Elizabeth Swann i «Pirates of the Caribbean».

I disse dager ruller den nye «Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge»-filmen over kinolerreter i hele verden.

Filmen er den femte i rekka, og er regissert av den norske regissørduoen Joachim Rønning og Espen Sandberg. Filmen har for øvrig fått griseslakt av kritikerne.

En karakter som var svært sentral i de tre første filmene, og nå er med i den siste, er Elizabeth Swann.

Ikke interessert i film

I den første filmen, «Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl», fikk vi se den yngre versjonen av karakteren, spilt av Lucy Dryzek (25). Hun ser, naturlig nok, litt annerledes ut i dag enn hva hun gjorde i 2003.

New lipstick selfie face

Et innlegg delt av Lucy Dryzek (@littlelucyd)

Det er nå 14 år siden, og hun var da bare elleve år gammel. I dag er hun en voksen kvinne.

Den unge skuespilleren forteller til Buzzfeed at hun bare har gode minner fra innspillingen av «Pirates of the Caribbean».

- De andre skuespillerne og resten av casten var utrolig hyggelige. Min familie var ikke så interessert i filmer, så jeg visste ikke hvem noen var. Heldigvis viste kostymedesigneren meg rundt, og lot meg møte alle for å få signerte bilder, sier hun til nettstedet.

Avslører detaljer fra innspillingen

Hello?.....anyone in there?

Et innlegg delt av Lucy Dryzek (@littlelucyd)

Lucy Dryzek avslører også noen detaljer fra innspillingen.

- Vi pleide å bli kjørt med båt fra den store båten vi filmet på, for å gå på do, som lå rett i nærheten. Av og til fikk jeg styre båten, med strenge regler, men jeg tror de bare fikk meg til å tro at jeg styrte båten.

Hun husker også et helt spesielt minne fra da hun har sammen med Keira Knightley, som spiller den voksne Elizabeth Swann.

- Jeg husker jeg satt med Keira for å spise middag i kantineteltet. Vi begge hadde krøller og mammaene våre med oss. Hun var søt, og vi tok noen bilder sammen. Hun var kjempeglad for å møte en mini-versjon av seg selv, forteller hun.

Lucy Dryzek fikk tydeligvis mersmak for skuespilleryrket. Hun har spilt flere roller i ettertid, deriblant «Five Days» og «Jonathan Strange og Mr. Norrell».

Akkurat nå spiller hun i tv-serien «Holby City».

PIRATER: De norske regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg står bak den femte filmen i «Pirates of the Caribbean»-serien: «Salazar's Revenge». Video: Disney Vis mer