«Tre nøtter til Askepott»:

Slik ser «Tre nøtter til Askepott»-stjernene ut i dag

Se de tsjekkiske skuespillerne 44 år etter.

INGEN JUL UTEN: Libuše Šafránková og Pavel Trávnícek i rollene som Askepott og prinsen i julefilmen over alle julefilmer, «Tre nøtter til Askepott». Foto: Det tsjekkiske filminstitutt.
INGEN JUL UTEN: Libuše Šafránková og Pavel Trávnícek i rollene som Askepott og prinsen i julefilmen over alle julefilmer, «Tre nøtter til Askepott». Foto: Det tsjekkiske filminstitutt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den østtysk-tsjekkoslovakiske filmen «Tre Nøtter til Askepott» har blitt en tradisjon for mange på julaften, og samtlige nordmenn benker seg foran fjernsynet for å få med seg den obligatoriske juleklassikeren fra 1973.

41 år er gått siden den hjemmekoselige filmen dukket opp på norsk fjernsyn for første gang, og selv om det for mange er essensielt å se prinsen, som spilles av Pavel Travnicek, eller Askepott, som spilles Libuse Safránková, har de tsjekkiske stjernene forandret seg stort siden den gang.

Far for tredje gang

Pavel Travnicek har nå blitt 66 år, og venter sitt andre barn med hans langt yngre kone Monica (31).

Til den tsjekkiske avisa Tyden sier Pavel at han gjerne gir ungen navnet Archibald, men Monica er litt mer skeptisk til navnvalget.

- Jeg trenger ikke å navngi sønnen vår et klassisk navn, men jeg ønsker heller ikke et unikt navn, legger hun til. Til tross for sin høye alder føler Pavel seg klar for å bli pappa.

- Jeg er mye mer moden nå enn første gangen jeg ble pappa, og gleder meg masse, sier 66-åringen som har tre skilsmisser bak seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer