«Paradise Hotel»

Slik skal de bruke «Paradise»-premien

Da Yasmine San Miguel Moussaoui kastet kula i bakken, ble Karl Fredrik Førli sur. Så avslørte hun sin hemmelige plan.

LURING: Slik ble årets finale i «Paradise Hotel» avgjort. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter intense uker under sola i Mexico, skulle det endelig avgjøres. Deltakerne har sjekket både inn og ut av «Paradise Hotel» de siste månedene, men det kan bare være to vinnere - et konsept de har fulgt siden oppstarten i 2009.

I finalen sto det mellom to par, men bare ett kunne gå seirende ut. De utslåtte deltakerne skulle stille seg bak paret de mente burde vinne - enten Yasmine San Miguel Moussaoui og Karl Fredrik Førli eller Ida Johansen Aaserud og Axel Nicolai Kleivane.

Bare én stemme avgjorde, og etter et nervepirrende øyeblikk ble det klart at førstnevnte par var årets vinnere av realityserien.

- Det var helt fantastisk å vinne. Jeg tror ikke alle unte oss det, og jeg føler at denne sesongen har lagt opp til at man skal heie på den alliansen vi ikke var en del av. Derfor er det sikkert flere som blir skuffa, men vi ble veldig fornøyde, sier Moussaoui til Dagbladet.

Kuleknusing

Det var derimot ikke enden på visa. Finalen avgjøres alltid av den såkalte troskapstesten, der man potensielt kan stikke av med en halv million kroner.

Konseptet lyder som følger: Begge finalistene holder hver sin kule, som de når som helst kan kaste fra seg. I etapper legger programleder Triana Iglesias penger på bordet. Sluttsummen er på en halv million kroner. Velger en av deltakerne å kaste kula på for eksempel 300 000 kroner, får deltakeren summen. Resten av pengene går til juryen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer