Kongefamilien:

Slik skal de feriere i sommer

Nå er kongefamiliens ferieplaner avslørt.

SLIK BLIR SOMMERFERIEN: Som flere andre nordmenn skal kongefamilien også feriere i Norge. Her avbildet under årets 17.mai. Foto: NTB Scanpix
SLIK BLIR SOMMERFERIEN: Som flere andre nordmenn skal kongefamilien også feriere i Norge. Her avbildet under årets 17.mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fellesferien nærmer seg med stormskritt her til lands, og de fleste har nok spikret ferieplanene sine for sommeren. Det skal imidlertid nevnes at det blir en noe annerledes ferie for befolkningen enn tidligere, ettersom vi fortsatt står midt oppi coronaviruset.

Til tross for at regjeringen i dag annonserte at de opphever innreiserestriksjonene fra 15. juli for innbyggere i EØS- og Schengen-området, og dermed gjør det mulig for nordmenn å reise til Europa om smittesituasjonen i landene oppfyller kravene, anbefaler ikke myndighetene at man tar turen sørover.

Dermed er det nok utallige nordmenn som har tatt til takke med å planlegge en ferie for å oppleve det Norge har å by på - blant dem den norske kongefamilien.

Nå har det nemlig blitt avslørt hva slags planer kongefamilien har for årets sommerferie.

Det var NRK som først omtalte saken.

Ferierer i Norge

Overfor Dagbladet forteller Slottets kommunikasjonssjef, Guri Varpe, at kongefamilien vil tilbringe årets sommerferie i Norge.

- Kongeparet skal være på sitt landsted på Mågerø i store deler av ferien, mens kronprinsfamilien ferierer på Sørlandet. Kongefamilien vil også tilbringe tid om bord i Kongeskipet Norge, sier Varpe til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer