Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen:

Slik skal de redde forholdet

Bianca Ingrosso åpner opp om de gjentatte bruddene med Phillipe Cohen.

AV OG PÅ: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso har vært frem og tilbake med kjæresten Phillipe Cohen i mange år. Nå forteller hun om de gjentatte samlivsbruddene, samtidig som hun avslører hvordan forholdet skal vare denne gangen. Foto: NTB Scanpix
AV OG PÅ: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso har vært frem og tilbake med kjæresten Phillipe Cohen i mange år. Nå forteller hun om de gjentatte samlivsbruddene, samtidig som hun avslører hvordan forholdet skal vare denne gangen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke alltid like lett å henge med på hva som er siste status i forholdet mellom «Wahlgrens Värld»-profilen Bianca Ingrosso (25) og kjæresten Phillipe Cohen (26). Paret har vært i et av-og-på-forhold siden de ble sammen for seks år siden, og gjort det slutt flere ganger.

I vinter ble paret nok en gang sammen igjen, etter et lengre opphold, og denne gangen ser det ut til å fungere mellom den svenske influenseren og Cohen, for nylig kunne realitystjernen røpe at de nå planlegger å bli samboere.

I en ny video på YouTube-kanalen sin, åpner Ingrosso nå opp om alle bruddene - samtidig som hun røper planen for hvordan de skal få kjærligheten til å vare denne gangen.

- Man blir sterkere etter hvert brudd, og etter hvert vet man mer hva man vil. Man lærer å kjenne seg selv, sier influenseren åpenhjertig i videobloggen.

Parterapi

25-åringen forklarer at hun og Cohen har funnet tilbake til hverandre fordi de elsker hverandre og er glade i hverandre - og at de har funnet ut at de ikke vil leve uten hverandre.

Denne gangen har paret til og med planer om å begynne i parterapi for å klare å holde gnisten i forholdet - noe de ikke har gjort etter de tidligere bruddene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer