Jan Thomas og Harlem Alexander:

Slik skjulte de forholdet

Jan Thomas (53) snakker om sin livslange kjærlighet for biler - og om hvordan det var å holde forholdet med Harlem Alexander (32) hemmelig.

FALT PLADASK: Kjendisfrisøren Jan Thomas falt for haldenseren Harlem Alexander under innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i fjor. Men etterpå ble de nødt til å holde forholdet skjult. Foto: Espen Solli / Se og Hør
FALT PLADASK: Kjendisfrisøren Jan Thomas falt for haldenseren Harlem Alexander under innspillingen av «Jan Thomas søker drømmeprinsen» i fjor. Men etterpå ble de nødt til å holde forholdet skjult. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Biler, kukker og menn. Det er de tre favorittingene i livet mitt.

Det kan jo ikke være snakk om noen andre enn «hele Norges» Jan Thomas (53). Kjendisfrisøren har på svært frittalende vis snakket om sin fascinasjon for det mannlige kjønnsorgan i podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner». Mindre kjent er nok hans livslange forkjærlighet for dyre og eksklusive biler.

- Jeg er helt bilgæren. Det har jeg vært siden jeg var liten. I sjuende klasse fikk jeg en Matchbox-bil, og en rød Convertible (kabriolet journ.anm.) som jeg litt seinere så på «Dynastiet». Det var drømmebilen, sier 53-åringen når Dagbladet er med på overleveringen av hans splitter nye Porsche Taycan i Oslo.

Jan Thomas fikk sin første «ordentlige» bil da han flytta til USA i sin ungdom, da han plutselig fikk behov for å enkelt komme seg rundt.

- Det var ingen busser eller trikker i Los Angeles, så jeg måtte jo ha bil. Så da ble det en bilgreie. Broren min har også vært sånn, så det har nok vært i mitt DNA siden jeg var liten, sier han til Dagbladet.

Gir Gunhild Stordalen «skylda»

Det var ikke med lett hjerte Jan Thomas byttet inn sin gamle bil, en Porsche 911. Denne gangen har 53-åringen gått for en elbil, og det gir han sin gode venninne, EAT-grunnlegger og klimaforkjemper Gunhild Stordalen (41) «skylda» for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer