Paolo Roberto:

Slik straffes sexkjøpet

Må betale kjempebot.

BOT: Paolo Roberto var blant de elleve som ble tatt ei en sexrazzia av politiet i Stockholm. Nå må han betale bot, men kan fremdeles dømmes til fengsel. Foto: Anna-Karin Nilsson / Expressen
BOT: Paolo Roberto var blant de elleve som ble tatt ei en sexrazzia av politiet i Stockholm. Nå må han betale bot, men kan fremdeles dømmes til fengsel. Foto: Anna-Karin Nilsson / Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ble det kjent at den svenske tv-stjerna og tidligere bokser Paolo Roberto (51) ble tatt av politiet i en større sak mot sexkjøpere. Søndag formiddag skriver Expressen at Roberto må betale en saftig bot.

Ifølge avisa må han nemlig punge ut 25 000 svenske kroner. Kjøp av seksuelle tjenester straffes med 50 dagsbøter i Sverige, og størrelsen avhenger av inntekten til den enkelte. Den svenske avisa skriver at stjerna tjente 553 902 svenske kroner i fjor, derav 25 000 kroner i bot.

Denne boten ilegges han for kjøp av sex, men det er fortsatt mulig at han dømmes for uaktsom voldtekt. Dette kan gi ham lengre fengselsstraff.

Søndag kveld melder Expressen at den tidligere politimesteren, Tommy Bringholm, har anmeldt stjerna for uaktsom voldtekt.

Innrømmet sexkjøp

«Denne gangen finnes det dessverre innen unnskyldning», skrev Roberto på Instagram tidligere denne uka.

«Jeg er ganske enkelt en parasitt som skal utryddes. I kveld har jeg tatt en skikkelig dum beslutning som gjør at jeg mister min kjærlighet, mine barns respekt, selskapene mine, tv-kontrakt og alt jeg har kjempet for gjennom alle disse åra», fortsatte han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer