Orlando Bloom:

Slik svarer Bloom på penisbildene som gikk verden rundt

- Når du må løpe etter fyren som stjal badebuksene dine, spøker superstjerna.

GJØR NARR AV SEG SELV: Nakenbilder av Orlando Bloom ble spredt verden over. Nå hinter filmstjernen om hva han selv synes. Foto: Hubert Boesl / NTB Scanpix
GJØR NARR AV SEG SELV: Nakenbilder av Orlando Bloom ble spredt verden over. Nå hinter filmstjernen om hva han selv synes. Foto: Hubert Boesl / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I starten av august vekket «Ringenes Herre»-stjerna Orlando Bloom (39) oppsikt verden over, etter at nakenbilder av ham på ferie med kjæresten Katy Perry (31) ble spredt rundt på internett.

På flere av paparazzibildene, som ble tatt mens paret var på ferie i Italia, er Blooms edlere deler godt synlige.

Etter at «nakenskandalen» var et faktum, valgte 39-åringen å forholde seg taus om bildene.

when you are chasing down the guy who stole your swimming trunks

A video posted by orlandobloom (@orlandobloom) on

Nylig bestemte han seg imidlertid for å kommentere dem - i det minste indirekte - ved å publisere en humoristisk videosnutt på sin egen Instagram-profil.

I videoen kan man se Bloom løpe nedover en pir i sakte film iført et par røde badebukser mens låta «Gonna Fly Now», kjent fra «Rocky»-filmene, spilles. Han stopper opp med ansiktet helt oppi kamera, men sier ingenting.

Under videoen har Bloom skrevet en spøkefull tekstlinje, som trolig er ment som en kommentar til oppstyret rundt de mye omtalte nakenbildene:

«Når du løper etter fyren som stjal badebuksene dine» (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

Advarte ekskona om bildene

Tidligere har ekskona til Orlando Bloom, den australske modellen Miranda Kerr (33), fortalt om sin reaksjon på de oppsiktsvekkende bildene av filmstjernen.

I et intervju med det australske radioprogrammet «The Kyle and Jackie O», fortalte en lattermild Kerr at eksmannen advarte henne før bildene ble tilgjengelige for offentligheten.

- Herregud, han sendte meg en tekstmelding der han skrev at han var skikkelig flau, sa Kerr i radiointervjuet i slutten av august.

Videre i meldingen skal Bloom ha skrevet at noen bilder snart ville komme ut, og at han ville at hun skulle vite det.

- Jeg tenkte bare: Hva tenkte du på? Seriøst, la Kerr til.

Miranda Kerr og Orlando Bloom giftet seg sommeren 2010, men før jul i 2013 var ekteskapet over. De to har sønnen Flynn (5) sammen.

Paparazzi og naken-hacking

Selv om Orlando Bloom tilsynelatende tar spredningen av nakenbildene med glimt i øyet, kan han trøste seg med at han ikke er alene.

I 2015 opplevde den norgesaktuelle popstjernen Justin Bieber (22) at paparazzibilder av ham i Adams drakt ble publisert på en rekke nettsteder.

Bildene ble tatt mens «Sorry»-sangeren var på ferie på Bora Bora i Stillehavet, og popstjernas advokater truet med søksmål for å få bildene fjernet.

Også en rekke andre kjendiser har opplevd at nakenbilder av dem er blitt spredt til uvedkommende.

I 2014 ble stjerner som Jennifer Lawrence (26), Rihanna (28), Amber Heard (30) og Selena Gomez (24) ofre for en av de største hackingskandalene i Hollywood noensinne, etter at flere hundre iCloud- og Gmail-kontoer ble hacket.

Tidligere i år ble det kjent at to menn hadde sagt seg skyldige i saken. Ifølge BBC hadde ikke de to amerikanske mennene noe med hverandre å gjøre, men de ble avslørt av samme FBI-team.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer