Kim Kardashian:

Slik svarer hun på midjekritikken

Nekter for å ha fjernet ribbein.

SKAPER OVERSKRIFTER: Realitystjerna Kim Kardashian (38) får stadig oppmerksomhet for sin kroppsfigur, på godt og vondt. Den siste tida har flere satt spørsmålstegn ved tv-profilens ekstremt tynne midje. Foto: NTB Scanpix
SKAPER OVERSKRIFTER: Realitystjerna Kim Kardashian (38) får stadig oppmerksomhet for sin kroppsfigur, på godt og vondt. Den siste tida har flere satt spørsmålstegn ved tv-profilens ekstremt tynne midje. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Realitystjerna Kim Kardashian (38) lever av å vise fram kroppen sin, og finner stadig på nye sprell hva gjelder ekstreme proporsjoner. Mens 38-åringens bakparti har vært et samtaleemne i en årrekke, flyttes oppmerksomheten stadig opp til tv-profilens vanvittig smale midje.

Det er særlig antrekket Kardashian bar under den overdådige Met-gallaen i mai, klistret over et kjempestramt korsett, som har fått mange til å sperre opp øynene. 38-åringen har nemlig innrømmet at korsettbruken ga henne smerter - noe som seinere har fått en norsk lege til å slå alarm.

Uten at Kardashian - med all sannsynlighet - har registrert kritikken fra vår egen fagperson, er det grunn til å tro at flere har bitt seg merke i tv-stjernas potensielt helsefarlige midjeprosjekt.

Skylder på diett

I et nytt videoklipp på Instagram, publisert i helga, gjør Kardashian et forsøk på å forklare hvorfor midjen hennes stadig skrumper inn. Firebarnsmora påpeker at den ekstreme timeglassfiguren ikke kommer av seg selv, men avviser at hun har lagt seg under kniven.

- Jeg tror helt ærlig det hjelper at jeg har kuttet kjøtt og meieriprodukter, hevder Kardashian, som videre svarer et tydelig «nei» på spørsmål om hun har fjernet ribbein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer