Sophie Elise Isachsen:

Slik svarer hun på tordentalen

Den tidligere toppbloggeren fikk høre det i Kristin Gjelsviks takketale under Vixen Awards.

RASER I TAKKETALEN: Kristin Gjelsvik tar et oppgjør med Sophie Elise i takketalen på Vixen awards. Video: Kine Falch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under Vixen Awards fredag kveld var det nok flere som fikk med seg toppblogger Kristin Gjelsviks (33) tordentale mot Sophie Elise Isachsen (25). Talen kom i anledning at Gjelsvik mottok prisen for «Årets sterke mening», og det er trygt å si at hun fyrte løs til delte meninger fra salen.

Hør hele Gjelsviks tale i videoen over.

Dagbladet møtte Sophie Elise Isachsen etter at prisutdelingen var ferdig for å høre hva hun tenkte om talen til Gjelsvik.

Synes det er synd

Isachsen legger ikke skjul på at hun synes det er synd at Gjelsvik brukte talen sin til «å snakke dritt» om henne.

- Jeg er veldig glad for at jeg vant pris, jeg vet at jeg har jobbet hardt for den og jeg synes selvfølgelig at det er synd at hun bruker talen sin på å snakke dritt om meg fordi det er jo det hun gjør. Hun sier at hun synes det er problematisk at mediene lager det til en bloggkrig, men jeg synes at hun sparker opp den ballen ganske fint selv, sier Sophie Elise Isachsen til Dagbladet og legger til:

- Jeg vet hva jeg formidler og hva jeg står for, og jeg vet at jeg har hatt publikum i ti år, og det er ikke fordi det er snakk om rumpa mi og plastisk kirurgi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.