Slik svarer Kate (19) på puppekritikken

Koser seg med feit burger etter at Victoria's Secret mente hun hadde for store former.

(Dagbladet): Kate Upton (19) er med sine flotte former en kontroversiell forsidepike i årets badedraktutgave av Sports Illustrated.

Da det ble kjent at den 19 år gamle blondina skulle på en av moteverdenes mest prestisjetunge forsider, reagerte flere moteeksperter. Kate Upton har for store pupper og lår til å være modell, var tonen. I tillegg har det versert rykter om at 19-åringen har et vektproblem og at vennene måtte gripe inn for å hindre at hun la på seg for mye.

Nå har modellen gitt kritikerne et klart svar i en reklame for hamburgerkjeden Carl's Jr. I reklamen spiller hun på alt hun har blitt kritisert for, hun formelig steker i en os av sex, pupper, lår og matfett.

Slaktet av Victoria's Secret - Vi ville aldri brukt Kate Upton i et Victoria's Secret-show. Hun har altfor store former til at hun kan bli benyttet av oss.

- Hun er som en side 3-pike, en fotballfrue med for blondt hår og med et ansikt som alle med nok penger kan gå og kjøpe, var den bitende karakteristikken fra Sophia Neophitou, moteredaktør og kreativ ansvarlig for rekrutteringen til Victoria'a Secrets moteshow, i en større artikkel i New York Times om fenomenet Kate Upton.

New York Post hadde for et par uker siden en sak der venner av 19-åringen skal ha gått inn og advart henne mot å gå opp i vekt, ellers ville hun ikke oppnå drømmen om å komme på forsiden av Sports Illustrated.

- Hun er ikke noen typisk modell. Hun spiser hva som helst, og er ikke så veldig selvopptatt og påvirket av blesten rundt henne, sa en anonym venn, ifølge den amerikanske tabloiden.

- Hun liker «kosemat» og snacks som pomme frites og iskrem. Hun forsikrer oss alltid om at hun har kontroll på vekta, sa vennen videre.

Avviser vektproblemer Artikkelen i New York Post sto på trykk for to uker siden, men Kate Upton svarte først for to dager siden. På Twitter skrev hun følgende:

- Vet noen når denne såkalte «vektøkningsintervensjonen» skjedde, fordi jeg var ikke invitert ..., skrev 19-åringen.

Men det beste svaret på vektkritikken var kanskje burgerreklamen som nå går sin seiersgang i USA.

Tidligere har kjendisdamene Paris Hilton, Kim Kardhashian, Audrina Patridge og Padma Lakshmi også stilt opp for hamburgerkjeden, som er kjent for sine utfordrende reklamer.

FOR STOR? Moteeksperter mener Kate Upton er for stor til å være på forsiden av Sports illustrated. De er mest sannsynlig alene.
FOR STOR? Moteeksperter mener Kate Upton er for stor til å være på forsiden av Sports illustrated. De er mest sannsynlig alene. Vis mer