Donald Trump, John Legend og Chrissy Teigen:

Slik svarer stjerneparet på Trumps Twitter-tirade

- Melania, vær så snill å hylle denne mannen!

SVARER: Da president Donald Trump kom med ufine karakteristikker av artist John Legend og kona, Chrissy Teigen på Twitter, tok ekteparet til motmæle. Foto: NTB Scanpix
SVARER: Da president Donald Trump kom med ufine karakteristikker av artist John Legend og kona, Chrissy Teigen på Twitter, tok ekteparet til motmæle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

At Donald Trump (73) fyrer av på Twitter, er blitt dagligdags kost i løpet av hans drøye to og et halvt år som USAs 45. president.

Men selv om de færreste lenger bli overrasket over hva presidenten klarer å lire av seg med få tegn på mobilen, betyr det slett ikke at det forbigår i stillhet.

Nå har Trump nok en gang klart å provosere med sin twitter-tirade, og denne gangen er det artist John Legend (40) og kona, modell- og tv-profil Chrissy Teigen (33), som får gjennomgå.

Det har de ikke latt gå ubemerket hen.

Latterliggjør presidenten

Trump mener tilsynelatende at han ikke har fått nok anerkjennelse for sitt arbeid med en ny rettsreform. I forbindelse med et TV-program på tv-kanalen MSNBC, der temaet var rettspraksis, valgte Trump i kjent stil å ta til Twitter for å uttrykke sin misnøye. Der skriver han blant annet at folk som ikke har hatt noe med loven å gjøre, forsøker å ta æren for den.

«Mennesker som den kjedelige musikeren John Legend og hans grovkjefta kone snakker nå om hvor fantastisk den er, men jeg så ikke noe til dem da vi trengte støtte til å få den igjennom», er blant det Trump skriver i sin tirade.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer