Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Donald Trump, John Legend og Chrissy Teigen:

Slik svarer stjerneparet på Trumps Twitter-tirade

- Melania, vær så snill å hylle denne mannen!

SVARER: Da president Donald Trump kom med ufine karakteristikker av artist John Legend og kona, Chrissy Teigen på Twitter, tok ekteparet til motmæle. Foto: NTB Scanpix
SVARER: Da president Donald Trump kom med ufine karakteristikker av artist John Legend og kona, Chrissy Teigen på Twitter, tok ekteparet til motmæle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

At Donald Trump (73) fyrer av på Twitter, er blitt dagligdags kost i løpet av hans drøye to og et halvt år som USAs 45. president.

Men selv om de færreste lenger bli overrasket over hva presidenten klarer å lire av seg med få tegn på mobilen, betyr det slett ikke at det forbigår i stillhet.

Nå har Trump nok en gang klart å provosere med sin twitter-tirade, og denne gangen er det artist John Legend (40) og kona, modell- og tv-profil Chrissy Teigen (33), som får gjennomgå.

Det har de ikke latt gå ubemerket hen.

Latterliggjør presidenten

Trump mener tilsynelatende at han ikke har fått nok anerkjennelse for sitt arbeid med en ny rettsreform. I forbindelse med et TV-program på tv-kanalen MSNBC, der temaet var rettspraksis, valgte Trump i kjent stil å ta til Twitter for å uttrykke sin misnøye. Der skriver han blant annet at folk som ikke har hatt noe med loven å gjøre, forsøker å ta æren for den.

«Mennesker som den kjedelige musikeren John Legend og hans grovkjefta kone snakker nå om hvor fantastisk den er, men jeg så ikke noe til dem da vi trengte støtte til å få den igjennom», er blant det Trump skriver i sin tirade.

De ufine karakteristikkene av stjerneparet - som for øvrig aldri har lagt skjul på at de har lite til overs for presidenten - fikk både Legend og Teigen til å svare, om enn noe nonchalant.

«Se for deg å være president i et helt land, for så å tilbringe søndag kveld med å se hatefullt på MSNBC og håpe om at noen - hvem som helst- vil rose deg», skrev Legend, før han fortsatte:

«Melania, vær så snill å hylle denne mannen. Han trenger deg», skrev Legend med tydelig henvisning til USAs førstedame, Melania Trump (49).

#PresidentPussyAssBitch

Både Legend og Teigen var tydelige Clinton-tilhengere under valget i 2016, og har heller ikke i ettertid lagt skjul på at de har lite positivt å si om landets president.

VISER SIN MISNØYE: Verken Chrissy Teigen eller John Legend har noen gang lagt skjul på sin misnøye med president Trump. Det gjør de heller ikke nå. Foto: NTB Scanpix
VISER SIN MISNØYE: Verken Chrissy Teigen eller John Legend har noen gang lagt skjul på sin misnøye med president Trump. Det gjør de heller ikke nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det så heller ikke Teigen grunn til å gjøre nå.

I en av sine flere tweets om presidenten, skriver hun blant annet at hun verken var en del av tv-innslaget, eller var nevnt. Hun mener derfor at å nevne henne i denne tweeten var helt poengløst, og rett og slett bare ble gjort «fordi Trump ikke kan la være å være en bitch».

Ekteparet har også delt emneknaggen #PresidentPussyAssBitch, med den tydelige ironiske beskjeden om at denne emneknaggen «for all del ikke må trende».

Ble blokkert av presidenten

At ekteparet og presidenten ikke liker hverandre, har vært synlig i noen år allerede. For drøye to år siden blokkerte Trump Teigen på Twitter, etter at hun hadde delt en rekke kritiske meldinger om ham.

DORIAN: President Trumps påstand om at orkanen Dorian sannsynligvis ville ramme Alabama ble tilbakevist allerede søndag. Onsdag viste han fram et tilsynelatende manipulert orkankart. Video: CNN. Vis mer

«Etter å ha hatet Donald Trump i ni år, var det kommentaren «Lol, ingen liker deg» som fikk begeret til å renne over», skrev hun til en skjermdump som viste blokkeringen.

Også Legend har rast mot Trump på Twitter en rekke ganger og uttalt følgende om presidenten.

- Jeg synes Trump har vært potensielt farlig. Hans budskap til folket har vært farlig.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!