SENDTE TAKKEMELDING:  Rihanna la ut dette bilde av seg selv (t.v) på sin Instagram-konto, for å takke designeren Miuccia Prada (t.h) for sine nye høye boots. Foto: Stella Pictures
SENDTE TAKKEMELDING: Rihanna la ut dette bilde av seg selv (t.v) på sin Instagram-konto, for å takke designeren Miuccia Prada (t.h) for sine nye høye boots. Foto: Stella PicturesVis mer

Slik takker Rihanna designeren Prada

- Jeg vil fortelle sannheten om meg selv.

(Dagbladet): Superstjerna Rihanna er ikke fremmed for å dele livet sitt med omverdenen.

Gjentatte ganger har hun skapt kontroverser ved å legge ut private bilder i sosiale medier, blant annet hvor hun poserer lettkledd og røyker hasj.

Nye sko I går skapte hun nok en gang sterke reaksjoner i den sosiale medieverden ved å dele et bilde, via bildedelingsprogrammet Instagram, av seg selv bakfra - kun iført et par nye Pradastøvler.

I meldingen takker hun designeren Miuccia Prada for sine nye sko:

«Syke spesiallagde Pradastøvler! Miuccia, du herjer!!! Takk», skriver hun.

I et nylig intervju med britiske Elle snakker Rihanna ut om sin trang til å dele privatlivet.

- Jeg Instagrammer alt om livet mitt, enten det er å røyke hasj, om jeg er på en strippeklubb eller leser et bibelvers. Galskap, jeg vet det. Eller om jeg henger med min beste venn, som tilfeldigvis er Chris Brown, sier Rihanna i intervjuet, gjengitt av Daily Mail.

Forteller sannheten Hun forteller videre at hun har så mye å tenke på, at hun ikke vil bruke tid på å være uærlig.

- Alle vil vite hva som skjer med livet mitt. Om jeg er rusavhengig, alkoholiker, eller et offer? Nei. Det er derfor jeg tok tatoveringen av en pistol. Det er et symbol på styrke. Jeg blir aldri et offer. Det er derfor jeg legger ut bilder hvor jeg røyker hasj, for å fortelle sannheten om meg selv, sier hun og fortsetter:

- Jeg har så mye å tenke på, så hvorfor få masse ekstra dritt ved å være uærlig, sier hun til Elle.

I februar bekreftet Rihanna og Chris Brown at de har funnet tilbake til hverandre, etter at forholdet først tok slutt i 2009, da Brown ble dømt for å ha banket henne opp.

I disse dager er Rihanna i London, aktuell med egen kolleksjon for den britiske billigkjeden River Island.