Kelly Clarkson:

Slik takler de bruddet

Popstjerna åpner opp om hvordan familien takler samlivsbruddet.

SJOKKBRUDD: Flere ble rystet da det tidligere i år ble klart at Kelly Clarkson og Brandon Blackstock skulle gå fra hverandre. Her med barna Remington Alexander Blackstock (4) og River Rose Blackstock (6), samt Brandons barn Savannah (18) og Seth (13). Foto: NTB.
SJOKKBRUDD: Flere ble rystet da det tidligere i år ble klart at Kelly Clarkson og Brandon Blackstock skulle gå fra hverandre. Her med barna Remington Alexander Blackstock (4) og River Rose Blackstock (6), samt Brandons barn Savannah (18) og Seth (13). Foto: NTB. Vis mer
Publisert

I juni sendte popstjerna Kelly Clarkson (38) og skuespiller Brandon Blackstock (43) sjokkbølger gjennom underholdningsverdenen da det ble klart at de skulle skilles.

Paret var gift i sju år, og har barna River Rose Blackstock (6) og Remington Alexander Blackstock (4) sammen, og var av fansen regnet som et meget solid par.

Det forhenværende paret møtte hverandre under en øvelse for Academy for Country Music Awards i 2006, og forlovet seg seks år seinere. Blackstock er sønnen til Clarksons manager, Blake Blackstock. I 2013 ga de hverandre sine ja, men lykken tok altså slutt nylig.

Beskytter barna

Clarkson oppga «uforenelige ulikheter» som årsak til at hun ville skilles fra ektemannen. To måneder etter bruddnyheten uttalte hun seg for første gang - for å forsvare seg.

Da var hun nemlig anklaget av flere fans for å fokusere for mye på karriere, og at det var grunnen til bruddet.

Nå uttaler 38-åringen seg på ny om bruddet, noe hun i et intervju med Extra. Her forteller hun at hun har ekstra fokus på barna oppe i det hele.

- Det er bare en dag hvor du tenker «wow, dette har forandret seg for alltid, og det er ikke bare mitt hjerte som har forandret seg, det er andre små hjerter også», sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer