Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl :

Slik takler de bruddryktene

- Nå har vi holdt på med det her i tre år, og folk stiller fortsatt spørsmål når vi har vært ei uke fra hverandre.

RYKTEFLOM: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl er et kjent par, og med det følger ofte utallige rykter. Foto: Espen Solli/ TV 2
RYKTEFLOM: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl er et kjent par, og med det følger ofte utallige rykter. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Martine Lunde (24) og kjæresten Aleksander Sæterstøl (24) fant tonen under deres deltakelse i realityprogrammet «Paradise Hotel». Siden den gang har de holdt sammen til tross for at de har et avstandsforhold.

Lunde bor i Oslo, mens Sæterstøl bor i Bergen. Duoen har flere ganger fortalt åpent om forholdet sitt, og til tross for at de bor i hver sin by, forteller de begge at de takler avstanden fint.

Som et profilert par blir duoen ofte utsatt for bruddrykter. Spesielt på nettsamfunnet Jodel har det en rekke ganger dukket opp påstander om at det er slutt mellom dem.

Tror hun lyver

Lunde forklarer overfor Dagbladet at bruddryktene som regel oppstår med en gang hun og Sæterstøl har tilbrakt litt tid fra hverandre. 24-åringen forteller videre at hun iherdig prøver å forklare følgerne sine at de fortsatt er sammen, men mener at hun ofte ikke blir trodd.

- Nå har vi holdt på med det her i tre år, og folk stiller fortsatt spørsmål når vi har vært ei uke fra hverandre. Når vi var to måneder fra hverandre tenkte jeg: «herregud, hvordan skal jeg forklare det her?». Fordi folk trodde ikke på meg. Det virket som at jeg prøvde å lyve ved å late som at vi fortsatt var sammen, forteller hun, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer