Den danske kronprinsfamilien:

Slik takler de coronakrisen

Snakker ut om hjemmeundervisning, omstilling og savn.

HJEMME IGJEN: De danske kronprinsbarna har siden januar vært bosatt i Sveits der de har gått på kostskole i de sveitsiske alpene. Nylig måtte familien vende hjem igjen på grunn av coronaviruset. Foto: NTB scanpix
HJEMME IGJEN: De danske kronprinsbarna har siden januar vært bosatt i Sveits der de har gått på kostskole i de sveitsiske alpene. Nylig måtte familien vende hjem igjen på grunn av coronaviruset. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Danmark har satt i gang strenge tiltak for å forhindre videre smitte av Covid-19, også kjent som coronaviruset. I likhet med her hjemme i Norge er skoler stengt, og elevene blir derfor nødt til å motta hjemmeundervisning.

Dette rammer naturligvis alle i samfunnet, også de kongelige. Når det gjelder den danske kronprinsfamilien, har omstillingen vært stor, da kronprinsbarna siden starten av januar har vært bosatt i det sveitsiske skiparadiset Verbier, der de har gått på kostskole.

Oppholdet skulle i utgangspunktet vare i 12 uker, altså ut mars, men på grunn av den kritiske situasjonen verden nå står overfor, måtte de avslutte oppholdet noen uker tidligere.

I et nytt tv-intervju røper kronprins Frederik (51), kronprinsesse Mary (48) og barna hvordan denne annerledes hverdagen oppleves.

En omstilling

Om dagen ruller programmet «Danmark står sammen» på danske tv-skjermer. TV 2-programmet skal ha som formål å hylle folk som holder landet oppe i krisetider, og det er i den anledning den danske kronprinsfamilien snakker ut om sin opplevelse rundt corona-krisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer