Prins Harry og hertuginne Meghan:

Slik tjener de penger

Prins Harry og hertuginne Meghan får ikke ei krone fra Kongehuset.

EGNE PENGER: Hertuginne Meghan og prins Harry støttes ikke lenger økonomisk av kongehuset, men vil nok ikke lide noen nød av den grunn. Foto: Chris Jackson / Reuters / NTB
EGNE PENGER: Hertuginne Meghan og prins Harry støttes ikke lenger økonomisk av kongehuset, men vil nok ikke lide noen nød av den grunn. Foto: Chris Jackson / Reuters / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er lite som tyder på at hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) vil slite økonomisk i åra som kommer, selv om de for ett år siden valgte å trekke seg ut fra Kongehuset.

Avgjørelsen handlet delvis om at de ønsker å være økonomisk uavhengige - og altså ikke å leve på offentlige midler lenger.

Ifølge den britiske kongehuseksperten Marlene Koenig, livnærte Harry og Meghan seg primært på apanasjen fram til de trakk seg tilbake. En utbetaling som har stått for alt av utgifter til deres offisielle oppgaver, og lønn til assistenter og liknende, ifølge E! News.

Stor arv

I ettertid har det imidlertid kommet fram at paret ikke vil lide noen nød selv når denne er borte. Den tidligere «Suits»-skuespilleren har hatt en solid skuespillerkarriere, mens Harry også står godt i det økonomisk.

Ifølge ovennevnte nettsted arvet nemlig Harry og storebror William (38) svimlende 21 millioner pund, eller omtrent 244 millioner norske kroner, da deres mor, prinsesse Diana, gikk bort i 1997.

Diana arvet selv hele fem millioner pund av sin adelige far, som ble delt på midten mellom sønnene etter hennes bortgang. Dette skal ha blitt investert i fond, som har gitt god avkastning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer