Lars Berrum:

Slik traff han kjæresten

«P3 Gull»-programlederen avslører overfor Dagbladet hvordan han fikk seg kjæreste.

OPPTATT: Lars Berrum er ikke lenger på markedet. Foto: Morten Eik / Se og Hør
OPPTATT: Lars Berrum er ikke lenger på markedet. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Lørdag 26. november går nok et «P3 Gull» av stabelen, og i år er det NRK-profil Annika Momrak (23) og komiker Lars Berrum (36) som har fått det ærefulle oppdraget å lede utdelingen.

Dagbladet treffer Momrak og Berrum i NRKs radioresepsjon, og tar en prat om alt fra hvordan de forbereder seg til sendingen, og hvordan det står til med privatlivet.

For ikke lenge siden kunne Berrum bekrefte at han hadde fått seg kjæreste - overfor Dagbladet forteller han hvordan de to møttes og hvordan de ble sammen.

PLUTSELIG SKJER DETTE: Lars Berrum og Else Kåss Furuseth er med i NRK-programmet «Svømmevenn» hvor de får livredningskurs. Video: NRK Vis mer

Møttes på jobb

Berrum legger ikke skjul på at han synes det er veldig hyggelig å ha fått seg kjæreste. De to traff hverandre på jobb, og det tok litt tid fra første møtet til de to ble kjærester.

- Hvordan traff du henne?

- Jeg traff henne via sykepleieryrket. Det var litt sånn, gåing til T-banen etter jobb stil, som endte i at vi begynte å prate mer, sier Berrum og fortsetter:

- Det har vært en lang, lang runde, grunnet corona og den type ting, med et bekjentskap over lang tid som utviklet seg til at vi ble kjærester.

- Det er veldig hyggelig for deg!

- Og for henne, sier Berrum lattermildt til Dagbladet.

Styrer unna Jodel

Berrums kjærlighetsliv har vært flittig diskutert på den populære sladreappen Jodel. Da Dagbladet konfronterer komikeren med skriveriene kan han røpe at han holder seg unna appen.

NY: Under Discoverys lansering avslørte Frank Løke at han har ny kjæreste. Video: Luna Lea / Rød Løper. Vis mer

- Nei, jeg følger ikke Jodel. Jeg har som prinsippsak å ikke åpne det jeg får tilsendt fra Jodel. Hvis det er positivt og jeg lar det komme under huden min, at jeg liker det positive - da må jeg også ta innover meg det negative. Alt er anonymt, så det er en vanskelig ryktebørs å ha styr på. Så jeg har bestemt meg prinsipielt for å ikke la det positive appellere eller det negative appellere, sier han.

- Høres ut som en sunn avgjørelse.

- Jeg tror det er jævla smart, svarer Berrum med et smil.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer