«Kompani Lauritzen»:

Slik unnslapp han militæret

Jakob Schøyen Andersen slapp unna førstegangstjenesten.

FØRSTEGANGSTJENESTE: Dag Otto Lauritzen var det som skulle til for at Jakob Schøyen Andersen ville i militæret. Foto: Matti Bernitz / TV 2
FØRSTEGANGSTJENESTE: Dag Otto Lauritzen var det som skulle til for at Jakob Schøyen Andersen ville i militæret. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den andre sesongen av «Kompani Lauritzen» ruller over skjermen, og 14 nye kjendiser får prøve seg på Dag Otto Lauritzens (64) knallharde regime.

Allerede første uke måtte tre pakkene sakene sine og forlate Setnesmoen leir. Jakob Schøyen Andersen (31) var blant de elleve som fikk fortsette i tv-konkurransen.

Dette er imidlertid hans første møte med militæret, da han selv aldri var inne til førstegangstjeneste som yngre.

- Jeg var veldig tidlig redd for militæret. Jeg synes det var veldig urettferdig med verneplikt. Når man er yngre føler man at et år av livet er ekstremt mye, og før man hadde fått til ting man ønsket å få til, føltes det helt bortkastet, forteller han til Dagbladet.

- Fullstendig utenfor min interesse, men i ettertid har jeg tenkt at det kanskje hadde vært gøy å være i militæret, legger han til.

Ville jukse på sesjon

Om det er gøy eller ei, får han testet ut nå. Det er første gang komikeren og skuespilleren prøver seg i et realityprogram, og han fulgte selv ivrig med under første sesong.

- Jeg synes at det var sjarmerende at dem som er med jobber sammen, og ikke er imot hverandre. Selv om man skal dimme, samarbeider man og mennesker settes ikke opp mot hverandre, sier 31-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer