Leif Einar «Lothepus» Lothe:

- Slik var Lothepus som ung

Hele Norges sprengningsarbeider er kjent for å lire av seg grove gloser på TV, men som ung var han alt annet enn en rampete, kan moren Anne Karin Lothe (69) avsløre.

SNILL OG LITE RAMPETE: Ifølge moren Anne Karin Lothe, var Leif Einar Lothe en snill og lydig gutt da han vokste opp. FOTO: Instagram/Privat
SNILL OG LITE RAMPETE: Ifølge moren Anne Karin Lothe, var Leif Einar Lothe en snill og lydig gutt da han vokste opp. FOTO: Instagram/Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Han kan nok litt mer enn det han gir seg ut for å kunne, sier Anne Karin Lothe (69) til Dagbladet.

Tre ganger i uka har moren til Leif Einar «Lothepus» benket seg foran TV-en for iaktta sønnen i det som raskt vokste seg til å bli Norges mest populære realityshow og snakkis, «Farmen kjendis».

Den 47 år gamle oddingen fikk livet snudd på hodet etter gårdsoppholdet, og mora var skråsikker på at sønnen kom til å kose seg.

- Leif Einar kunne gjerne tenke seg å vært født for hundre år siden. Noe han selv har sagt også. Dette var midt i blinken for ham.

Gjennom «Fjorden Cowboys» har vi blitt kjent med den rappkjefta sprengningsarbeideren hvis banneord har sittet like løst som sneipene i munnviken hans.

I «Farmen kjendis» er det derimot den sympatiske familiepappaen som skinner fram gjennom TV-ruta. Godt pakket inn i et par grove gloser her og der, vel å merke. Og beskrivelsen av Lothepus som ung gutt, vil nok overraske mange.

- Pliktoppfyllende og lite rampete. Ja, slik var han. Han var ingen bajas, forteller Anne Kari om sønnen, som er mest kjent for å være en villstyring gjennom dokumentarserien «Fjorden Cowboys».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer