Karpe:

Slipper nytt album ved midnatt

Har fått fansen til å klø seg i hodet hele uka.

SLIPPER NYTT ALBUM: Rapduoen Karpe avslører at de er i ferd med å slippe et nytt album. Allerede ved midnatt kan fansen glede seg over ny musikk. Foto: Frank Karlsen
SLIPPER NYTT ALBUM: Rapduoen Karpe avslører at de er i ferd med å slippe et nytt album. Allerede ved midnatt kan fansen glede seg over ny musikk. Foto: Frank Karlsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uka rapduoen Karpe, bestående av Chirag Rashmikant Patel (34) og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid (34), fått fansen til å klø seg i hodet med mystiske innlegg på Instagram.

Helt siden mandag har duoen sluppet små drypp med hint gjennom bilder og tekst om at noe er på ferde. Gjerne flere ganger om dagen, via sin Instagramprofil.

Torsdag kveld kom endelig nyheten som flere fans allerede hadde gjettet seg fram til - et nytt album er på vei. Og dét rett rundt hjørnet.

- «SAS PLUS / SAS PUSSY» ute om fem timer, skriver rapduoen rundt klokka 19.

Dermed kan fans over det ganske land glede seg over å høre splitter ny tekst fra den populære duoen allerede ved midnatt.

17 låter

Allerede flere timer før albumet er offentliggjort avslører rapduoen på Instagram at det er hele 17 nye låter fansen kan glede seg til.

Navnet på låtene en blanding av både norsk og arabisk.

Med en politisk sjargong, som Karpe gjerne er kjent for, tok gutta med sitt forrige album, «Heisann Montebello», blant annet opp tematikken rundt forholdet mellom innvandrere og etnisk norske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer