Ti år etter Michael Jacksons død:

Slipper uttalelse på Michael Jacksons dødsdag

- Han er viktigere enn noensinne.

TI ÅR SIDEN DØDSFALLET: I anledning tiårsdagen for Michael Jacksons dødsfall, ble det i dag sluppet en offisiell uttalelse fra artistens bo. Her er artisten avbildet i 2001. Foto: NTB Scanpix
TI ÅR SIDEN DØDSFALLET: I anledning tiårsdagen for Michael Jacksons dødsfall, ble det i dag sluppet en offisiell uttalelse fra artistens bo. Her er artisten avbildet i 2001. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag 25. juni er det ti år siden Michael Jackson døde, 50 år gammel.

I anledning tiårsdagen ble det i dag delt en uttalelse fra artistens offisielle bo, som hyller «kongen av pop».

«Et tiår etter hans dødsfall er Michael Jackson fortsatt med oss. Hans innflytelse er integrert i dans, mote, kunst og musikk. Han er viktigere enn noensinne», heter det blant annet i uttalelsen.

Markerer dødsfallet

I uttalelsen ble også artistens offisielle kondolanseprotokoll delt. Den inneholdt blant annet en siste hilsen til artisten fra Nelson Mandela og et dikt fra den amerikanske poeten Maya Angelou, som begge i dag er gått bort.

«Kongen av pop er rett og slett ikke stort nok. Jeg mener han er den største entertaineren som noensinne har levd», skrev Berry Gordy jr. (89), grunnleggeren av plateselskapet Motown Records i kondolanseprotokollen, ifølge AP.

Minnes artisten

Fans og turister samles i dag om stjernen i fortauet på Hollywood Walk of Fame i Los Angeles for å markere at det er ti år siden Michael Jacksons døde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer