Cecilie Fjellhøy i «Luksusfellen»:

Sliter: - Jeg er veldig preget

Nå har Cecilie Fjellhøy et håp om å kvitte seg med den enorme gjelden hun står igjen med.

LUKSUSFELLEN: Cecilie Fjellhøy, kjent fra «Tindersvindleren», får vanskelig for å puste da Hallgeir Kvadsheim går gjennom forbrukslånene hennes. Video: Viaplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå er ventetida endelig over og «Luksusfellen» er tilbake med en ny sesong. I den aller første episoden får seerne møte Cecilie Fjellhøy (34). Hun er kjent fra historien og dokumentaren om «Tindersvindleren».

Fjellhøy møtte Simon Leviev, hvis egentlige navn er Shimon Hayut (31), gjennom datingappen Tinder. Noen få måneder seinere hadde hun en gjeld på svimlende tre millioner kroner.

Per dags dato har den steget med 200 000 kroner, noe som har vært krevende for 34-åringen. Hun så derfor ingen annen utvei enn å oppsøke hjelp.

- Det gjør vondt

«Luksusfellen»-programlederne Lene Drange (31) og Hallgeir Kvadsheim (52) tar på seg det nærmest umulige oppdraget i håp om å hjelpe Fjellhøy. I episoden reiser de først til London, hvor hun har bodd de siste åra, for å besøke henne.

- Dette er nok den mest profilerte saken vi noen gang har hatt. Det kan vi nok trygt si, forteller programlederne i episoden.

Fjellhøy legger ikke skjul på at hun har slitt mye som følge av den enorme gjelden. I tillegg har hun også vært gjennom to rettssaker mot flere banker, men begge endte med tap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer