Harald Rønneberg

Sliter med å få solgt hytteprosjektet

Ble lagt ut for salg i vinterferien.

SLITER MED SALG: Tv-profil Harald Rønneberg har ikke fått solgt hyttene i Uvdal til tross for at hyttene ble lagt ut i februar i år. Her avbildet sammen med Thomas Numme (t.v.). Foto: Andreas Fadum
SLITER MED SALG: Tv-profil Harald Rønneberg har ikke fått solgt hyttene i Uvdal til tross for at hyttene ble lagt ut i februar i år. Her avbildet sammen med Thomas Numme (t.v.). Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I februar kunne Harald Rønneberg (45) avsløre at han har startet en ny karriere som hytteutbygger etter at han ga seg som programleder i TV 2-programmet «Senkveld».

Nyheten delte han i et innlegg på Instagram-profilen sin med følgende tekst:

- Drømmer må realiseres, folkens!! Jeg har alltid hatt en drøm om å utvikle og designe hytter for salg. Nå står to stykker klare på toppen av Uvdal Alpinsenter og det er så syyykt spennende.

Med seg på laget hadde 45-åringen fått kona Sølvi Haugland (46), arkitekt Simen Forsberg (45) og interiørdesigner Halvor Bakke (48), kjent fra TV3-programmet «Eventyrlig Oppussing».

Senker prisen

Sammen har de til nå satt opp to hytter i Numedal i Buskerud, i samme område som Rønneberg og kona selv har hytte.

Ifølge Laagendalsposten, gjengitt av Dagens Næringsliv, ble hyttene lagt ut for salg allerede i vinterferien, men så langt er ingen av dem blitt solgt.

De to hyttene ble lagt ut for salg med en prisantydning på 5,25 og 4,95 millioner kroner, men prisene er nå blitt justert ned til henholdsvis 4,95 og 4,65 millioner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer