Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Pink:

Sliter med monogami: - Det hender at jeg ikke har sex på et år

Superstjerna Pink åpner seg om kompleksiteten i et ekteskap.

ÅPEN: Artisten Pink har solgt ut arenaer over hele verden og toppet listene i mange land. På tross av å være en av verdens største artister, er hun overraskende jordnær og åpen om privatlivet sitt. Foto: NTB scanpix
ÅPEN: Artisten Pink har solgt ut arenaer over hele verden og toppet listene i mange land. På tross av å være en av verdens største artister, er hun overraskende jordnær og åpen om privatlivet sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Artisten Pink (38), eller Alecia Moore som hun egentlig heter, har hatt stor suksess internasjonalt med sin fengende pop. Med låter som «Just Give Me a Reason» og «Raise Your Glass» har Pennsylvania-dama toppet listene flere ganger, og har flere gjeve priser på CV-en.

Hun har også fått oppmerksomhet for sin åpne tilnærming til livet, om det så er i sangene sine, på scenen eller i intervjuer. Tidligere i høst stjal hun showet under MTVs årlige VMA-utdeling, der hun leverte en følelsesladd tale om dattera til publikum.

I et stort intervju med britiske The Guardian forteller hun at hun tar ansvaret som forbilde med stort alvor. Det gjelder for henne å være åpen på alle områder, også når det kommer til ekteskapet hennes med motocrosskjører Carey Hart (42).

- Aldri likt deg

Paret møttes i 2002, og har i dag to barn sammen. De dukker ofte opp på røde løpere sammen, og Hart er ofte å se på Moores profiler i sosiale medier. Likevel er ikke ting nødvendigvis alltid like rosenrødt som det kanskje framstår.

Overfor den britiske storavisa forteller hun at ekteskap og monogami som samlivsform arter seg på forskjellige måter.

- Det skjer at jeg titter på ham, og da er han den mest omtenksomme, logiske og tilstedeværende ... Han er som en klippe. Han er en god mann, og en god far, sier hun til avisa, og fortsetter:

MATCHET: Både Pink, datteren Willow og ektemannen Carey Heart kom i matchende dresser under MTVs VMA-utdeling tidligere i år. Foto: Rex, Shutterstock / NTB scanpix
MATCHET: Både Pink, datteren Willow og ektemannen Carey Heart kom i matchende dresser under MTVs VMA-utdeling tidligere i år. Foto: Rex, Shutterstock / NTB scanpix Vis mer

- Og så har vi gangene hvor jeg ser på ham og sier: Jeg har aldri likt deg. Det er ikke noe ved deg jeg liker. Vi har ikke noe til felles. Jeg liker ikke noe av den dritten du liker. Jeg vil aldri se deg igjen, forklarer hun.

Det eneste artisten ikke ønsker å snakke om, er feider innad i bransjen. At kvinner som Taylor Swift og Katy Perry har en såkalt «beef» interesserer henne ikke. Ett tema hun derimot mer en gjerne tråkker innom, er sitt eget sexliv.

På tross av ambivalens tilknyttet ektemannen, sier hun at det ofte blir bedre - selv om det går på bekostning av andre ting.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 08.07.2012 Artisten Pink la ut Youtube-video hvor hun annonserte dato for albumslipp, med teipa pupper. Vis mer

- To uker etter [at vi har kranglet] er alt bra. Så hender det at jeg ikke har sex på et år. Er denne senga død? Er dette slutten? Vil jeg ha ham? Vil han ha meg? Monogami er jobb. Men man gjør den jobben, og så blir alt bra igjen, forteller den ærlige sangeren.

Skulle skilles

Ekteparet møtte hverandre under X-Games i 2001, og følelser begynte raskt å oppstå mellom dem. De forlovet seg i 2005, og året etter ble de rette ektefolk. Deres første barn, en datter som heter Willow, kom til verden i 2011.

I desember ble artistparet tobarnsforeldre, da de ønsket sønnen Jameson Moon Hart velkommen.

Siden den gang har artisten delt en rekke bilder på sosiale medier av sine to barn, men til tross for den glade familieforøkelsen, har ikke ekteskapet alltid vært en dans på roser for Carey og Pink.

I 2003 ble det i en periode slutt mellom de to kjendisene, men de fant tilbake til hverandre. I 2008 kunne det derimot virke som at alt håp var ute.

- Pink og Carey har tatt ut separasjon. Valget ble tatt av to bestevenner som fremdeles har masse kjærlighet og stor respekt for hverandre. Selv om ekteskapet nå er over har vennskapet mellom dem aldri vært sterkere, fortalte artistens talsmann, Michele Schweitzer, til People.com den gang.

Men Moore og ektemannen fant tilbake til hverandre igjen i 2009. Det innrømmet hun i et intervju hos talkshow-verten Ellen DeGeneres, hvor verten gratulerte dem og spurte om de var lykkelige.

- Det er vi, takk skal du ha, svarte Pink opprømt.

Selv om Pink og Carey i januar 2016 feiret tiårs bryllupsdag, har hun avslørt at de krangler mye og jobber hardt for å holde sammen.

- I dag er en god dag. Men vi tar pauser i forholdet vårt. Det har vært slutt to ganger. Første gang hadde vi en pause i rundt ett år og den andre var på 11 måneder, har hun delt med DeGeneres, ifølge E!News.com.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!