Pink:

Sliter med monogami: - Det hender at jeg ikke har sex på et år

Superstjerna Pink åpner seg om kompleksiteten i et ekteskap.

ÅPEN: Artisten Pink har solgt ut arenaer over hele verden og toppet listene i mange land. På tross av å være en av verdens største artister, er hun overraskende jordnær og åpen om privatlivet sitt. Foto: NTB scanpix
ÅPEN: Artisten Pink har solgt ut arenaer over hele verden og toppet listene i mange land. På tross av å være en av verdens største artister, er hun overraskende jordnær og åpen om privatlivet sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Artisten Pink (38), eller Alecia Moore som hun egentlig heter, har hatt stor suksess internasjonalt med sin fengende pop. Med låter som «Just Give Me a Reason» og «Raise Your Glass» har Pennsylvania-dama toppet listene flere ganger, og har flere gjeve priser på CV-en.

Hun har også fått oppmerksomhet for sin åpne tilnærming til livet, om det så er i sangene sine, på scenen eller i intervjuer. Tidligere i høst stjal hun showet under MTVs årlige VMA-utdeling, der hun leverte en følelsesladd tale om dattera til publikum.

I et stort intervju med britiske The Guardian forteller hun at hun tar ansvaret som forbilde med stort alvor. Det gjelder for henne å være åpen på alle områder, også når det kommer til ekteskapet hennes med motocrosskjører Carey Hart (42).

- Aldri likt deg

Paret møttes i 2002, og har i dag to barn sammen. De dukker ofte opp på røde løpere sammen, og Hart er ofte å se på Moores profiler i sosiale medier. Likevel er ikke ting nødvendigvis alltid like rosenrødt som det kanskje framstår.

Overfor den britiske storavisa forteller hun at ekteskap og monogami som samlivsform arter seg på forskjellige måter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer