Bianca Ingrosso:

Sliter med utbrenthet - må legge om livet

Må gjøre drastiske endringer etter legebesøk.

REALITY: Den svenske influenseren og realitystjernen Bianca Ingrosso (24) forteller i en podkast at hun sliter med helsen for tiden. Her er hun med moren Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix
REALITY: Den svenske influenseren og realitystjernen Bianca Ingrosso (24) forteller i en podkast at hun sliter med helsen for tiden. Her er hun med moren Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den svenske TV-profilen Bianca Ingrosso (24) har de seinere åra markert seg stort i både Sverige og Norge med sin deltakelse i realityserien «Wahlgrens Värld».

I serien følger man Pernilla Wahlgren (51) og hennes familie, deriblant barna Bianca og Benjamin (21) - som for tiden gjør det stort som artist.

Bianca har siden realityserien startet i 2016 blitt svært populær, og hun har preget spalteplassen i avisene med alt fra problemer i kjærlighetslivet, utroskapsrykter og psykiske vansker.

Denne gang er det 24-åringens helse som har blitt et tema i pressen. I en ny episode av podkasten «Alice & Bianca - har du sagt A får du si B», forteller Bianca åpenhjertig at hun har slitt med helsen i det siste.

- Jeg har vært på en helsekontroll, og fikk vite at jeg nesten ikke kan spise noe som helst, sier hun i podkastepisoden, ifølge Expressen.

- Pause i to måneder

Bianca Ingrosso har den siste tiden slitt med utmattelse og utbrenthet, og i podkasten kommer det fram at hun under sitt nylige legebesøk måtte gjennom en rekke undersøkelser, der svaret på prøvene innebærer at hun må gjøre flere livsstilsendringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer