Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bianca Ingrosso:

Sliter med utbrenthet - må legge om livet

Må gjøre drastiske endringer etter legebesøk.

REALITY: Den svenske influenseren og realitystjernen Bianca Ingrosso (24) forteller i en podkast at hun sliter med helsen for tiden. Her er hun med moren Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix
REALITY: Den svenske influenseren og realitystjernen Bianca Ingrosso (24) forteller i en podkast at hun sliter med helsen for tiden. Her er hun med moren Pernilla Wahlgren. Foto: Erik Simander / TT/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den svenske TV-profilen Bianca Ingrosso (24) har de seinere åra markert seg stort i både Sverige og Norge med sin deltakelse i realityserien «Wahlgrens Värld».

I serien følger man Pernilla Wahlgren (51) og hennes familie, deriblant barna Bianca og Benjamin (21) - som for tiden gjør det stort som artist.

Bianca har siden realityserien startet i 2016 blitt svært populær, og hun har preget spalteplassen i avisene med alt fra problemer i kjærlighetslivet, utroskapsrykter og psykiske vansker.

Denne gang er det 24-åringens helse som har blitt et tema i pressen. I en ny episode av podkasten «Alice & Bianca - har du sagt A får du si B», forteller Bianca åpenhjertig at hun har slitt med helsen i det siste.

- Jeg har vært på en helsekontroll, og fikk vite at jeg nesten ikke kan spise noe som helst, sier hun i podkastepisoden, ifølge Expressen.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

- Pause i to måneder

Bianca Ingrosso har den siste tiden slitt med utmattelse og utbrenthet, og i podkasten kommer det fram at hun under sitt nylige legebesøk måtte gjennom en rekke undersøkelser, der svaret på prøvene innebærer at hun må gjøre flere livsstilsendringer.

24-åringen forteller at hun har holdt et svært høyt tempo den siste tiden, og at hun fikk streng beskjed av legen om å kutte ut bestemte matvarer, blant annet noen av hennes favoritter.

- Jeg får jo spise det, men hun (legen, journ.anm.) anbefalte meg sterkt å ta en pause fra alt i to måneder, slik at jeg kan komme tilbake og tarmene mine kan ta imot bønner, kylling, avokado og alt slikt jeg ikke tåler, sier hun i podkasten.

Ingrosso har tidligere vært åpen om at hun har slitt både med utbrenthet og utmattelse, og har også fortalt til mediene at hun tidvis blir rammet av panikkangst.

ÅPNER OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakker åpent om det på et besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Lever med konstant selvhat

Realityprofilen har nemlig vært svært åpen om sin psykiske sykdom, og sine utfordringer med spiseforstyrrelser. Da hun gjestet «Skavlan» på TV 2 i januar i år, satte hun ord på hvordan det er å leve med problemene.

- Man lever med konstant angst, og får panikkanfall på ulike måter. Jeg klarer ikke å være mett. Om jeg ikke spyr etter å ha spist får jeg så mye angst at jeg ikke klarer å prate med noen, og sånn kan det være i kanskje fire timer, sa hun.

24-åringen har siden hun var tenåring slitt med spiseforstyrrelsen bulimi.

- Jeg planlegger at jeg den og den dagen skal trøstespise, trykke i meg mat, før jeg får angst og spyr. Det er et ekstremt selvhat, og man trykker seg selv ned. Det vanskeligste er å leve med det konstante hatet og panikkangsten. Jeg kjemper med dette hver dag, sa hun åpent til programlederen.

Turbulent kjærlighetsliv

Det har skjedd mye i Bianca Ingrossos liv den siste tiden - også på kjærlighetsfronten.

Tidligere i år ble det kjent at forholdet mellom henne og kjæresten Phillipe Cohen (24), var over. Etter bruddet i januar gikk 24-åringen gjennom en massiv kjærlighetssorg.

I april ble det imidlertid klart at de to hadde funnet tilbake til hverandre igjen - bare et par måneder etter at forholdet hadde tatt slutt.

SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen var kjærester i seks år, før idyllen sprakk. Få måneder etter bruddet, ble de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen var kjærester i seks år, før idyllen sprakk. Få måneder etter bruddet, ble de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Grunnen til at jeg ikke har gått ut med det, har ingenting å gjøre med noe PR-greier eller at jeg ikke fikk lov grunnet «Wahlgrens Värld». Nå framstår det litt «shady» i og med at det er etter sesongavslutningen, der man ser meg med dyp kjærlighetssorg, sa 24-åringen i april i sin podkast, gjengitt av Expressen.

24-åringen framholdt likevel at bruddet var reelt, men at det var viktig å holde forholdet privat - i frykt for at noe skulle gå galt. Samtidig understreket hun at pausen var nødvendig for begge parter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!