Hertuginne Kate:

- Slitsomt!

Selv hertuginnen av Cambridge har det tøft i pandemien.

HJEMMESKOLE: Pandemien har vist seg å være utfordrende for hertuginne Kate, som må ha hjemmeundervisning med de to eldste barna sine. Foto: Chris Jackson / PA Photos / NTB
HJEMMESKOLE: Pandemien har vist seg å være utfordrende for hertuginne Kate, som må ha hjemmeundervisning med de to eldste barna sine. Foto: Chris Jackson / PA Photos / NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke bare bare å skulle sjonglere jobb, skole og privatliv i en pandemi. I disse dager må nemlig det meste foregå hjemme fra egen stue, og for mange er kalenderen fylt til randen med all slags hverdagslige gjøremål, deriblant det beryktede hjemmekontoret.

For veldig mange er også hjemmeskole en del av den nye hverdagen, enten man utfører skoleoppgavene selv eller har vært nødt til å lære bort.

Alle utfordringer det fører med seg har også hertuginne Kate (39) fått kjenne på kroppen, og hun innrømmer nå at det har vært alt annet enn lett.

Brutalt ærlig

Trebarnsmora satt seg nemlig nylig ned og snakket med andre foreldre om den spesielle tiden vi er inne i. Der avslører hun blant annet hva hun har mest problemer med å lære bort til barna prins George (7) og prinsesse Charlotte (5), ifølge People.

Da hun ble spurt om å rangere mattekunnskapene sine på en skala fra én til ti, svarte hun nemlig ærlig at hun lå på «minus fem».

- Jeg er åpenbart helt i bunnen, smilte hun.

Melissa Lossemore, en av lærerne på Roe Green Junior School i London, ba deretter Kate og de andre foreldrene om å skrive ned det ene ordet som best beskriver hvordan det har vært å være foreldre i pandemien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer