Anna Kendrick:

Slo opp med kjæresten fordi han kilte henne

- Jeg vet at det er søtt og at folk gjør det, men jeg liker virkelig ikke å bli kilt.

SLO OPP: For skuespiller Anna Kendrick er det viktig med gjensidig respekt. Det fikk ekskjæresten oppleve konsekvensene av da han ikke respekterte følelsene hennes. Foto: NTB Scanpix
SLO OPP: For skuespiller Anna Kendrick er det viktig med gjensidig respekt. Det fikk ekskjæresten oppleve konsekvensene av da han ikke respekterte følelsene hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et nylig intervju med magasinet Elle snakker skuespillerstjerna Anna Kendrick (32), kjent fra filmer som blant annet «Pitch Perfect» og «The Accountant», ut om viktigheten av å respektere hverandres grenser i relasjoner.

- Å snakke om hvordan du føler om noe, er viktig. Jeg pleide ikke å gjøre det fordi jeg tenkte at «det er ikke fakta. Jeg kan ikke lage et argument basert på følelsene mine», sier hun.

I dag er ikke 32-åringen redd for å si ifra. Til magasinet forteller hun om en episode hvor hun slo opp med kjæresten fordi han ikke respekterte grensene hennes.

Stoppet ikke å kile

Da Kendrick var yngre datet hun nemlig en fyr som likte å kile henne. Og selv om hun forsøkte å be ham om å stoppe, fortsatte han likevel.

- Jeg sa at: «jeg vet at det er søtt, og at folk gjør det, men jeg liker virkelig ikke å bli kilt. Det får meg til å føle meg fanget og jeg får panikk. Jeg vet det er morsomt for mange, men kan du være så snill å ikke kile meg?», forteller hun til magasinet.

Til tross for den klare beskjeden, fortsatte likevel ekskjæresten til Kendrick å kile henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer