SLO OPP: For skuespiller Anna Kendrick er det viktig med gjensidig respekt. Det fikk ekskjæresten oppleve konsekvensene av da han ikke respekterte følelsene hennes. Foto: NTB Scanpix
SLO OPP: For skuespiller Anna Kendrick er det viktig med gjensidig respekt. Det fikk ekskjæresten oppleve konsekvensene av da han ikke respekterte følelsene hennes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Anna Kendrick:

Slo opp med kjæresten fordi han kilte henne

- Jeg vet at det er søtt og at folk gjør det, men jeg liker virkelig ikke å bli kilt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I et nylig intervju med magasinet Elle snakker skuespillerstjerna Anna Kendrick (32), kjent fra filmer som blant annet «Pitch Perfect» og «The Accountant», ut om viktigheten av å respektere hverandres grenser i relasjoner.

- Å snakke om hvordan du føler om noe, er viktig. Jeg pleide ikke å gjøre det fordi jeg tenkte at «det er ikke fakta. Jeg kan ikke lage et argument basert på følelsene mine», sier hun.

I dag er ikke 32-åringen redd for å si ifra. Til magasinet forteller hun om en episode hvor hun slo opp med kjæresten fordi han ikke respekterte grensene hennes.

Stoppet ikke å kile

Da Kendrick var yngre datet hun nemlig en fyr som likte å kile henne. Og selv om hun forsøkte å be ham om å stoppe, fortsatte han likevel.

- Jeg sa at: «jeg vet at det er søtt, og at folk gjør det, men jeg liker virkelig ikke å bli kilt. Det får meg til å føle meg fanget og jeg får panikk. Jeg vet det er morsomt for mange, men kan du være så snill å ikke kile meg?», forteller hun til magasinet.

Til tross for den klare beskjeden, fortsatte likevel ekskjæresten til Kendrick å kile henne.

- Han syntes det var veldig teit at jeg hadde et problem med å bli kilt, så han fortsatte å kile. Derfor slo jeg opp med ham, forteller hun.

Saken fortsetter under bildet:

BESTEMT: Anne Kendrick mener at der er viktig at man respekterer hverandres følelser. Her er hun under premieren av filmen «Up un the Air» i Los Angeles i 2009. Foto: NTB Scanpix
BESTEMT: Anne Kendrick mener at der er viktig at man respekterer hverandres følelser. Her er hun under premieren av filmen «Up un the Air» i Los Angeles i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Den gale jenta»

I ettertid har Kendrick skjønt at hun har fått stempelet som «den gale jenta» og «jenta som slo opp med han fordi hun ble kilt», når historien blir gjenfortalt fra han sitt synspunkt.

- Jeg slo opp fordi jeg fortalte noe som var viktig for meg, og det ble ikke respektert, forteller hun.

I dag ser skuespillerstjerna tilbake hendelsen som noe hun er stolt av, og er glad for at hun sto opp for seg selv. Til magasinet forteller 32-åringen at hun nå som voksen har skjønt at ingen kan fortelle henne hun skal føle om ting, og at også hennes følelser betyr noe.

- Jeg har ingen venner

Det var for seks år siden skuespillerstjerna slo gjennom internasjonalt med filmen «Up in the Air», og siden den gang har karrieren skutt i været med roller i filmer som blant annet «Twilight»-sagaen, «Pitch Perfect» og «Into the Woods».

Da hun igjen var kinoaktuell med oppfølgeren til kassasuksessen og komedien «Pitch Perfect» i 2015, kunne hun fortelle til Se og Hør at den hektiske timeplanen gikk ut over sosiallivet.

- Det er et problem. Jeg har nesten ingen venner. De eneste jeg har er de som aksepterer at de ikke ser meg på lang tid. Det er de eneste som blir værende, avslørte hun.

I intervjuet avslørte hun også at de fleste i filmbransjen, og som jobber mye, ofte blir kjedelige mennesker. På et år hadde hun gjort åtte filmer, men et liv uten muligheten til å spille inn filmer kan hun ikke se for seg.

- Tanken på at jeg skulle bli tilbudt og takke nei til roller fordi det ikke ville være taktisk smart, er så fremmed for meg, sa hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer