BLENDENDE VAKKER: John Carew holdt på å falle over bordet da han fikk se skjønnheten på en nattklubb i London. Foto: DANIEL DEME/EPA/SCANPIX
BLENDENDE VAKKER: John Carew holdt på å falle over bordet da han fikk se skjønnheten på en nattklubb i London. Foto: DANIEL DEME/EPA/SCANPIXVis mer

- Slutt å prøve deg på min Rihanna

Carew fikk advarsel av lagkamerat.

(Dagbladet): John Carew er som mange andre kjendiser aktiv på mikroblogg-tjenesten Twitter. Han gå ikke av veien for å sjarmere damer på tjenesten, og i går la han igjen en hilsen til selveste Rihanna, skriver Metro.

- [Du] så nydelig ut på Nozomi her om dagen.. Jeg falt nesten over bordet ditt, skrev Carew til popstjernen i en melding.

Nozomi er en kjent nattklubb i London, og meldingen tyder altså på at stjernene nylig festet på samme plass.

Nordmannen fikk aldri noe svar fra superstjernen. Men det er kanskje ikke så rart med tanke på at sangeren har over 14 millioner mennesker som følger henne på Twitter. Carew fikk imidlertid svar fra en lagkamerat.

- Slutt å prøve deg på min Rihanna, skrev lagkamerat Henry Lansbury spøkefullt på Twitter.

Henry Lansbury er for tiden utlånt fra Arsenal til West Ham.

Det gjenstår å se om John Carew vil få napp hos skjønnheten fra Barbados. Det vil i så fall ikke være første gangen Carew kobles med en superkjendis. Tidligere skal nordmannen blant annet ha blitt koblet til rapperen Kelis.

FLØRTEMELDING: John Carew er ikke redd for å prøve seg på superstjerner.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
FLØRTEMELDING: John Carew er ikke redd for å prøve seg på superstjerner. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer