Barack Obama og familien:

Slutt etter åtte år med glitter og stas. Slik feirer Obama-familien sin siste jul i Det hvite hus

Under deres første julefeiring takket de folket. Nå har de gått «all inn» og funnet fram den store kassen med julepynt. 

JULEFAMILIEN: Sasha, Michelle, Barack og Malia Obama feirer alltid jul sammen, og ofte på Hawaii. De tar seg likevel alltid tid til å pynte Det hvite hus til randen, og inviterer ofte barn på besøk - som de nissekledde småtassene her. Foto: NTB scanpix
JULEFAMILIEN: Sasha, Michelle, Barack og Malia Obama feirer alltid jul sammen, og ofte på Hawaii. De tar seg likevel alltid tid til å pynte Det hvite hus til randen, og inviterer ofte barn på besøk - som de nissekledde småtassene her. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var i januar 2009 at Barack Obama og hans familie flyttet inn i Det hvite hus, etter å ha vunnet valget høsten 2008. Om en måneds tid er hans presidentperiode over, og han må flytte ut av den kjente bygningen.

Inn skal Donald Trump, som tar over Obamas stilling og blir landets 45. president.

Før dette skjer, skal familien likevel få feire én siste jul i Washington D. C. Slik blir Obama-familiens aller siste jul i Det hvite hus.

Sendte tankene ut til folket

Før man kikker på hvordan den siste jula til den mektige familien blir, kan et tilbakeblikk på deres tradisjoner være viktig.

Barack og Michelle Obama har sammen barna Malia Ann (18) og Sasha (15). Da faren deres tok over styringen av landet for åtte år siden var de ti og sju år gamle. Det kan derfor tenkes at det utvilsomt var stas for barna å feire jul i en av de mest kjente bygningene i hele USA.

Familien er originalt fra Chicago, og bodde der fram til de flytta til den amerikanske hovedstaden. Parets jenter begynte der på Sidwell Friends School, en privatskole i nærområdet. Lite er kjent om hvordan familien feiret jul før de byttet by, men det som er sikkert er at de har oppskalert alle faktorer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer