«Side om side»:

Slutt etter ti år

Slutt for «Side om side».

POPULÆR GJENG: NRK bekrefter at serien får sin siste sesong, etter hundre episoder. Foto: NRK
POPULÆR GJENG: NRK bekrefter at serien får sin siste sesong, etter hundre episoder. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NRK-serien «Side om side» er ferdig, etter ti år. Det melder NRK.

Serien spiller inn sin siste sesong til våren, og vil avslutte etter hundre episoder. Serien har gått på norske TV-skjermer siden 2013.

- Vi har et rikt nok univers til å kunne lage flere sesonger, men på et tidspunkt må vi avslutte. Aktørene i serien har blitt mer kjent med åra, og fått det travlere med andre oppdrag. Det er også naturlig at de ønsker å gjøre andre ting etter så mange år, forteller prosjektleder og kreativ produsent, Sigmund Falch.

Tore Sagen har spilt rollen som Frode Pedersen i serien helt siden den startet. Det var derimot ikke helt gitt at han skulle si ja, og han hadde lite skuespillererfaring fra tidligere.

MÅ KRAFSE: Jon Almaas er med i komiserien «Side om side». Serien gir ham for lite TV-tid, sier komikeren til Dagbladet. Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer

Overfor NRK forteller komikeren at han likevel valgte å takke ja til en rolle.

- Det har vært kjempegøy å være med. Vi har spilt inn en sesong i året, der vi startet ved påsketider og var ferdig på sommeren. Det har vært en veldig fin vårtradisjon.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer