Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Liam Payne og Cheryl Cole:

Slutt for britisk «superpar»

Det har lenge versert rykter om at Cheryl Ann Fernandez-Versini (35) og Liam Payne (24) har jobbet for å redde forholdet. Nå er det imidlertid slutt.

SLUTT: Cheryl Ann Fernandez-Versini (35) og Liam Payne (24) annonserer at forholdet er over. Sammen har de sønnen Bear (1). Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Cheryl Ann Fernandez-Versini (35) og Liam Payne (24) annonserer at forholdet er over. Sammen har de sønnen Bear (1). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artistene Cheryl Ann Fernandez-Versini (35) - tidligere kjent som både Cheryl Cole og Cheryl Tweedy - og Liam Payne (24) møttes for første gang for ti år siden. Nå har det britiske superparet annonsert at de har gjort det slutt.

Sammen har de sønnen Bear Grey Payne (1).

Den triste nyheten delte stjerneparet over sosiale medier.

- Vi er trist over å måtte meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie, skriver Fernandez-Versini på Twitter søndag kveld.

Videre ber Payne om respekt for privatlivet i denne vanskelige tida.

Våren 2016 ble det kjent at Cole og Payne, som for øvrig er mest kjent fra boybandet One Direction, hadde forelsket seg i hverandre. Men det aller første møtet mellom de to, var da Payne troppet opp på en audition for sangkonkurransen X-Factor.

- Jeg liker deg

Med låta «Fly me to The Moon», var det bare så vidt den mye omtalte «skurken» i showet, Simon Cowell, ga den da 14 år gamle Payne en billett videre til neste runde.

Han klarte imidlertid med sin flørtende opptreden og et aldri så lite blunk, å overbevise både Cheryl Cole samt det resterende jurymedlemmet Louis Walsh.

- Jeg liker deg. Du er veldig søt, og har karisma. Jeg så hvordan du ga oss et småfrekt blunk, sa hun etter auditionen.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

I dag mimret Payne tilbake til øyeblikket på Twitter, og konkluderer med at han har kommet seg langt siden den gang.

- Da jeg dro på X-Factor-audition for 10 år siden, hadde jeg hull i skoene og lånte en Armani-bukse fra en venn. Det var bare en 14-åring med store drømmer, og det er sykt hva som kan skje på ti år. Takk, skriver han.

Trøbbel i paradis

I mars 2017 fikk paret sønnen Bear sammen. Allerede i vinter verserte ryktene om at forholdet var i ferd med å briste, og at det var sønnen som holdt dem sammen. En av parets største utfordringer skal ha vært aldersforskjellen.

- Bear er alt for oss, og vi ber om at dere respekterer hans privatliv når vi nå skal komme oss gjennom dette sammen, skriver Fernandez-Versini.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!