KJÆRT FJES: I ti år har Isabella Martinsen jevnlig vært å se i TV 2s værmeldinger. Her på kontoret hos Storm Weather Center i Bergen i 2006. Foto: ODDMUND LUNDE/DAGBLADET
KJÆRT FJES: I ti år har Isabella Martinsen jevnlig vært å se i TV 2s værmeldinger. Her på kontoret hos Storm Weather Center i Bergen i 2006. Foto: ODDMUND LUNDE/DAGBLADETVis mer

Slutt for Vær-Isabella

«Norges mest sexy» hadde sin siste sending i kveld.

(Dagbladet): Det var muligens flere som satte nyttårschampagnen i halsen i kveld da TV 2 Nyhetenes ankermann Sturla Dyregrov annonserte «Isabella Martinsens aller siste værmelding».

31-åringens ti år lange karriere som værpresentatør i kanalen er nemlig slutt fra og med nyttår. Nå fortsetter hun på fotokurs - og med et liv uten pendling; jobben i TV 2 krever nemlig at hun pendler mellom bostedet i Oslo og TV-studioet i Bergen.

- Det er ikke bare-bare å pendle med nattoget flere ganger i måneden. Det er noe med å leve i en koffert og slite ut sofaen hos venner i Bergen. Det er veldig riktig å gi seg nå, sier Martinsen til VG Nett.

Småbarnsmoren medgir likevel at det er vedmodig å slutte etter så mange år.

- Når jeg tenker meg skikkelig godt om, på alt jeg har opplevd, er det nesten så jeg har lyst til å gråte litt. Nesten, sier hun til avisa.

Hun forteller at det har strømmet på med støtteerklæringer etter at hun kunngjorde sin avgang i høst.

Uansett går Martinsen ut med stil; i desembernummeret av bladet Mann ble hun kåret til Norges mest sexy kvinne.

31-åringen er kjæreste med reklamemannen Magnus Due-Tønnessen (28). Hun har en femårig datter med filmmannen Finn-Erik Rognan (34).

VANT KÅRING: I desembernummeret av magasinet Mann ble Martinsen kåret til Norges mest sexy kvinne. Faksimile: MANN
VANT KÅRING: I desembernummeret av magasinet Mann ble Martinsen kåret til Norges mest sexy kvinne. Faksimile: MANN Vis mer