Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Slutt mellom Adele og Simon Konecki

Popstjerna Adele bekrefter dette overfor nyhetsbyrået AP.

SLUTT: Det er slutt mellom popstjerna Adele og hennes ektemann Simon Konecki. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Det er slutt mellom popstjerna Adele og hennes ektemann Simon Konecki. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natt til lørdag bekrefter den britiske popstjerna Adele (30) at det er slutt mellom henne og hennes amerikanske ektemann Simon Konecki (45).

Paret har vært sammen i sju år, og i 2012 fikk de sønnen Angelo sammen.

Det er Adeles representanter Benny Tarantini og Carl Fysh som bekrefter nyheten i en uttalelse til nyhetsbyrået AP.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, skriver de i en e-post til AP.

Adele regnes som en av Storbritannias mest suksessfulle artister, og er den første kvinnen, etter Beyoncé, til å vinne seks Grammy Awards-statuetter på én og samme kveld.

FÅR SJOKK: Hva skjer når superstjernen Adele går på audition utkledd som seg selv, for å synge sanger av laget av henne selv, blant en rekke falske Adele-imitatorer? Det undersøkte The Graham Norton Show. Video: BBC Vis mer

Bekreftet ekteskapet fra scenen

Popstjerna er regnet for å være særdeles privat, og etter måneder med spekulasjoner bekreftet hun i mars 2017 at hun hadde giftet seg med Konecki.

Dette skjedde under en konsert i Australia, under framføringen av superhiten «Someone Like You».

- Jeg forsøkte å minnes hvordan jeg følte meg i begynnelsen av forholdet som inspirerte meg til å skrive denne sangen. For selv om et brudd kan føles bittert, forferdelig og kaotisk, er den følelsen du får første gang du faller for en person, verdens beste følelse. Jeg er avhengig av den følelsen, sa hun og tilføyet:

- Jeg kan åpenbart ikke gå igjennom disse følelsene nå som jeg er gift. Jeg har funnet den rette.

- DU KOMMER TIL Å KLARE DEG: Mandag 20. august holdt artisten Pink en konsert i Brisbane, Australia. Blant publikum stod 14 år gamle Leah med en plakat med en helt spesiell beskjed. Video: Donkin Katrina / Facebook Vis mer

Fortalte om sønnen

Adele har i et intervju med OK! Magazine fortalt om hvordan hun ønsker å oppdra sønnen Angelo.

- Jeg oppdrar ham til å respektere kvinner, forteller hun.

Det finnes svært få bilder av sønnen hennes, som er med mora si verden rundt.

- Han merker hvilken sterk kvinne jeg er hjemme, men også når han er med meg på jobb. Han er jo med meg overalt, fortalte hun.

I 2017 endret Adele på sitt eget sceneshow da sønnen fikk rester fra fyrverkeri i øyet under en øvelse. Fyrverkeriet ble skutt opp i forbindelse med framføringen av en av hennes største hits, «Set Fire To The Rain».

- Min sønn observerte meg fra salen under lydsjekken og fikk rusk i øyet. Biten var ikke stor, men han fikk dritt i øyet og ble veldig lei seg. Da bestemte jeg meg for å droppe fyrverkeri, uttalte artisten.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!