Cecilie Skog:

Slutt mellom Cecilie Skog og Aleksander Gamme

Det skriver de selv på Instagram.

SLUTT: Torsdag ettermiddag skriver Cecilie Skog i sosiale medier at hun og Aleksander Gamme har avsluttet forholdet. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Torsdag ettermiddag skriver Cecilie Skog i sosiale medier at hun og Aleksander Gamme har avsluttet forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag skriver eventyrerne Cecilie Skog (44) og Aleksander Gamme (42) på Instagram at de har gått hver til sitt etter fem år.

- En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger. Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Vi er like på mange områder, samme frisyre osv ... Men veien bak oss nor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer, skriver hun blant annet.

- Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Vi er friske og ganske raske, vi er gode venner, vi er glade i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende. Og vi har to vidunderlige småtroll som gir livet fullstendig mening, fortsetter hun.

Videre skriver duoen at de tilbringer valentinsdagen sammen, sammen med døtrene Vilja og Vega.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Cecilie Skog og Aleksander Gamme torsdag kveld.

Fra venner til kjærester

Skog og Gamme var bare gode venner og samarbeidet om programmet «Drømmeturen» før de i 2014 ble et par. Det tok ikke lang tid før de ble forlovet og ventet sitt første barn sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer