Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Cecilie Skog:

Slutt mellom Cecilie Skog og Aleksander Gamme

Det skriver de selv på Instagram.

SLUTT: Torsdag ettermiddag skriver Cecilie Skog i sosiale medier at hun og Aleksander Gamme har avsluttet forholdet. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Torsdag ettermiddag skriver Cecilie Skog i sosiale medier at hun og Aleksander Gamme har avsluttet forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag ettermiddag skriver eventyrerne Cecilie Skog (44) og Aleksander Gamme (42) på Instagram at de har gått hver til sitt etter fem år.

- En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger. Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Vi er like på mange områder, samme frisyre osv ... Men veien bak oss nor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer, skriver hun blant annet.

View this post on Instagram

Joda, livet er nu en vakker dans av opp- og nedturer.  Og med et slikt imponerende stykke livsfilosofi, takker vi for oss, som par. Det har vært en eventyrlig seilas med fine og innimellom uforglemmelige øyeblikk, det har vært stormfullt med kraftige grunnstøtinger. Og et par utbrente samlivsterapeuter på veien 😝 En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger.  Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer. Ulikheter vi har møtt, men kanskje ikke forstått og respektert nok?  Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Det er ikke helsvart. Vi er friske og raske, vi er gode venner, vi er glad i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende😜 OG vi har vi to vidunderlige småtroll som gir livet mening når alt er mørkt.  Vi tenkte vi at dette var i grunn en fin anledning til - , mens dere der hjemme banner over sludd, regn og ruskevær, vi slikker sol ved bassengkanten, ungene plasker og hyler av glede, og vi feirer vår nye frihet, vårt nye liv, vår nye skumle hverdag, ja, selveste Valentines, - å minne dere på. At livet er kort. Altfor kort. Til å ikke fylle dagene med det absolutt beste og ta vare på hverandre ❤️ #loveisinthehair #valentinesday #breakupnewscentral #stakkarssamlivstterapeuter #jegvilhaeggkokeren #morfårendeligplasstilbilenigarasjen #hotdamepåtrasopperblittsingel #lifegoeson #flytterutitelt #lovemyfamily #takktilallesombryrsegomoss

A post shared by Aleksander Gamme (@aleksandergamme) on

- Men, akkurat der og da, her og nå, med beina nede i den seige sirupen, er det greit å kjenne på en liten dose perspektiv. Og takknemlighet. Vi er friske og ganske raske, vi er gode venner, vi er glade i hverandre, og vi er fremdeles unge og lovende. Og vi har to vidunderlige småtroll som gir livet fullstendig mening, fortsetter hun.

Videre skriver duoen at de tilbringer valentinsdagen sammen, sammen med døtrene Vilja og Vega.

Det har foreløpig ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Cecilie Skog og Aleksander Gamme torsdag kveld.

BLE SAMMEN: Cecilie og Aleksander har blant annet ledet «Drømmeturen» sammen. Foto: NRK
BLE SAMMEN: Cecilie og Aleksander har blant annet ledet «Drømmeturen» sammen. Foto: NRK Vis mer

Fra venner til kjærester

Skog og Gamme var bare gode venner og samarbeidet om programmet «Drømmeturen» før de i 2014 ble et par. Det tok ikke lang tid før de ble forlovet og ventet sitt første barn sammen.

- Jeg ble jo gravid nesten med en gang jeg møtte Aleksander. Vi har ikke hatt så mye tid sammen som kjærester, men veldig lang tid sammen som venner, har Skog tidligere uttalt til KK.

I forbindelse med NRK-programmet «Familiefryd» i 2016 fortalte Skog om øyeblikket hun begynte å tenke på 42-åringen som mer enn bare en venn.

Gamme skulle til Antarktis, og ved deres siste møte før avreise, ga han henne et impulsivt kyss på munnen.

Video: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer Vis mer

- Jeg tenkte på kysset hele dagen og kom frem til at jeg gjerne vil ha et sånt kyss til, sa Skog i «Familiefryd».

Etter å ha vært sammen i noen måneder, forlovet de seg sommeren 2014.

- Det å jobbe med forloveden har vi ikke prøvd ennå, fordi det er så nytt. Men det er veldig moro og lett å jobbe med Cecilie, enten det er det ene eller det andre. Vi har det veldig artig på jobb, har Aleksander Gamme tidligere fortalt til Se og Hør.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!