«Bloggerne»

Slutter i «Bloggerne»

TV 2 gjør flere endringer i sesong 15.

FERDIG: Linnéa Myhre blir ikke å se i sesong 15 av «Bloggerne». Foto: Terje Pedersen / NTB
FERDIG: Linnéa Myhre blir ikke å se i sesong 15 av «Bloggerne». Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til høsten blir det en ny runde av «Bloggerne». Den kommer imidlertid ikke uten endringer, og mens to personer går ut, kommer det en ny profil inn.

Verken Linnéa Myhre (31) eller Joakim Kleven (28) kommer til å dukke opp i den nye sesongen av «Bloggerne». Det skriver TV 2 i en pressemelding.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Myhre, foreløpig uten hell.

UT: Joakim Kleven dukker ikke opp i den nye sesongen. Foto: Espen Solli / TV 2
UT: Joakim Kleven dukker ikke opp i den nye sesongen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Det nye tilskuddet er artist og influenser Alexandra Joner (31), som de siste ukene har vikariert i «God kveld Norge».

- Alexandra Joner er et multitalent med mye energi og mange jern i ilden. Hun har mye å tilføre og nå gleder vi oss til å bli bedre kjent med henne i «Bloggerne», sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2 i pressemeldingen.

Kritiserte «Bloggerne»

Joner kritiserte «Bloggerne» i fjor for å være «blendahvitt». Nå får hun altså selv bidra til mangfold i den mangeårige TV 2-serien.

- Jeg håper at folk blir stolte, jeg får angst, sier hun til TV 2.

Seerne får imidlertid gjensyn med flere kjente fjes. Emma Ellingsen (19) returnerer, og ifølge pressemeldingen får man følge henne etter den kjønnskorrigerende operasjonen hun fikk gjennomført i mai.

FLERE ENDRINGER: Dette er høstens profilen i «Bloggerne» - Monica Nyhus, Iselin Guttormsen, Alexandra Jones, Sophie Elise Steen Isachsen, Eveline Karlsen og Emma Ellingsen. Foto: TV 2
FLERE ENDRINGER: Dette er høstens profilen i «Bloggerne» - Monica Nyhus, Iselin Guttormsen, Alexandra Jones, Sophie Elise Steen Isachsen, Eveline Karlsen og Emma Ellingsen. Foto: TV 2 Vis mer

Hun har nå tatt en pauser fra sosiale medier for å komme seg etter operasjonen.

DROPPER EGEN SERIE: Sophie Elise Isachsen er tilbake i «Bloggerne» etter noen år borte fra skjermen. Nå forteller hun hvorfor det ikke kommer flere sesonger av hennes egen serie, ‹Sophie Elises verden». Video: Rød Løper Vis mer

Hektisk halvår

Også Sophie Elise Steen Isachsen (26) blir å se i den nye sesongen. Det vi blant annet får se er hvordan hun håndterte å bli kåret til «årets gullbarbie» av Press. Ifølge pressemeldingen får man også se henne undersøke sin egen fruktbarhet.

Sexolog og influenser Iselin Guttormsen (34) dukker også opp igjen, og seerne får bli med når hun åner egen praksis.

BLOGGERNE: Iselin Guttormsen er nytt tilskudd til denne sesongen av «Bloggerne» på TV 2. Hun studerer sexolog og bruker Instagram til å fremme vanlige kropper og sex. Det synes ikke bildetjenesten noe om. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/Rød Løper Vis mer

Firebarnsforeldre Monica (33) og Chris Nyhus (34) er på flyttefot til Oslo, og Eveline Karlsen (27) har det hektisk i influenseryrket.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer